Вторият служебен кабинет на президента Радев се оказа най-вълнуващ в

...
Вторият служебен кабинет на президента Радев се оказа най-вълнуващ в
Коментари Харесай

10-е бомби на кабинета Радев-2, които не се детонираха

Вторият длъжностен кабинет на президента Радев се оказа най-вълнуващ спрямо предходния му, както и с двата кабинета, които назначи предшественикът му Плевнелиев. Изчегъртвания, рокади, разкрития, разбори, оферти и промени се нижеха през седмиците от назначението. Не липсваха кавги, не липсваше и еуфория. Но максималистите въздишаме по не!щата, които към момента не се случиха най-малко до публицистичното привършване на сегашния брой. Ето какво визираме:

1. Премиерът Стефан Янев да продаде всички лимузини и джипки на НСО и Министерски съвет и да ги размени с колела и тротинетки.

2. Кирил Петков да продаде някоя залежала фурма от ОАЕ, с парите да купи повече фурми, тях да продаде отново, след което да изкупува от ден на ден и повече фурми, до момента в който България стане монополист на фурмите в международен мащаб и светът да ни падне на колене, и да ни дадат даже повече пари за тези вкусни сушени плодове.

3. Янаки Стоилов да предложи на Гешев да му подари запорираните резиденции и имане на Васил Божков, в случай че напусне поста си, основният прокурор да се навие, да се отдръпна и да не получи нищо.

4. Вътрешният вицепремиер Бойко Рашков да подслушва всички в страната, с цел да открие доказателства за нелегално подслушване лани.

5. Здравният министър Стойчо Кацаров да разгласи, че връща Балтов, в случай че обещае в “Пирогов ” да създадат епикриза, с която Гешев да се освидетелства и прати в някой пропуснат от Бога психодиспансер.

6. Финансовият министър Асен Василев да направи УНИБИТ, ЮЗУ и УНСС филиали на Харвард.

7. Шефът на Национална агенция за приходите Румен Спецов да трансферира приходната организация на безимотен социалнослаб гражданин на родината.

8. Регионално-развитийният министър Виолета Комитова да позволи плана " Златен век ", само че единствено след вграждане на сянката на Огнян Герджиков в градежа.

9. Министърът на културата Велислав Минеков да събори паметника на руската войска и на негово място да сложи антена-заглушител, която да не разрешава разпространяване на сигнала на Българска национална телевизия, до момента в който Кошлуков е на поста си.

10. Президентът Радев да разгласи военно състояние и да извика Бойко Борисов наряд, с цел да го кара да прави лицеви опори и коремни преси.

 

Автор : Самуил Петканов,

Още от ПРАС-ПРЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР