Вторият отбор на пловдивския Ботев ще разчита на много футболисти

...
Вторият отбор на пловдивския Ботев ще разчита на много футболисти
Коментари Харесай

Ботев хвърля играчи от мъжете срещу Спартак

Вторият тим на пловдивския Ботев ще разчита на доста футболисти от представителния отбор на клуба за утрешното домакинство със Спартак от 18 часа в Коматево. Причината е, че ботевци желаят да разполагат с допустимо най-силен състав за борбата с варненци, защото се борят да оцелеят. Засега „ канарчетата “ имат равни точки с изпадащия Марек – по 33. Желанието на шефовете на Ботев е да имат дублиращ отбор във Втора лига и следващата година, с цел да обиграват своите фрагменти в мачове напрегнат.

Спартак пък към този момент се завърна в елита, само че желае да изиграе на високо равнище и оставащите си три срещи, с цел да приключи преди всичко в класирането и да вдигне Купата.

Аут от „ соколите “ за борбата под тепетата ще бъдат контузените Ибрям Ибрям и Мехмед Сабри, както и Архан Исуф, Мартин Василев и Християн Славов. Варненци направиха последната си подготовка през днешния ден предобед на своя стадиона и потеглиха за Пловдив.

Групата за дуела: Станислав Нисторов, Иван Дичевски, Велислав Боев, Генади Луго, Никола Борисов, Петър Патев, Веселин Любомиров, Георги Георгиев, Даниел Начев, Цветан Илиев, Николай Иванов, Янчо Андреев, Виктор Митев, Георги Чукалов, Георги Бабалиев, Лаур Кицану, Иван Колев, Мартин Янакиев

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР