Вторият модел сгъваем смартфон, който южнокорейският гигант Самсунг (Samsung) пуска

...
Вторият модел сгъваем смартфон, който южнокорейският гигант Самсунг (Samsung) пуска
Коментари Харесай

Сгъваемият Samsung Z Fold2 за $2000 впечатлява tech любителите (ВИДЕО)

Вторият модел сгъваем смарт телефон, който южнокорейският колос Самсунг (Samsung) пуска на пазара, ще коства 2000 $ и ще предлага няколко елитни екстри на състоятелните клиенти, които могат да си го разрешат, осведоми Асошиейтед прес. Устройството Зед Фолд2 (Z Fold2) ще включва ВИП-пакет, който наред с многофункционалния си дизайн ще обезпечава на притежателя достъп до първокласни заведения за хранене и голф клубове.

Сгънат, смарт телефонът наподобява като всички други. Когато външният 7,6-инчов екран се отвори обаче, той бързо се трансформира в мини-таблет.

Самсунг показа устройството Зед Фолд2 предишния месец, само че едвам през днешния ден оповести информация за цената и излизането му на пазара. Поръчки ще могат да се вършат от на следващия ден, а в магазините сгъваемият смарт телефон ще бъде от 18 септември.

Новият смарт телефон ще бъде оборудван и с технология, изискваща 5 Джи (5G) мрежа. Това е друго преимущество пред по-старите модели, което съгласно компанията ще подтиква хората да предпочетат устройството й.

Въпреки това, в опит да обхване целия пазар, Самсунг наскоро показа и модела Галакси А51 (Galaxy A51), който също поддържа 5Джи, само че е с цена от 500 $.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР