Втори път не бих влязъл в коалиция, където имаме троянски

...
Втори път не бих влязъл в коалиция, където имаме троянски
Коментари Харесай

Кирил Петков видя троянски кон, каза най-голямата си грешка

Втори път не бих влезнал в коалиция, където имаме " троянски кон ". Пред обществото ти получаваш целия негатив от общото ръководство, само че като кажеш, " но имахме " троянски кон " вътре, звучи като опрощение. Това разяснява някогашният министър председател и съпредседател “Продължаваме смяната “ Кирил Петков в събота пред Дарик радио.

Той уточни, че при ръководството си е правил и неточности и като такава уточни апела си към хората да дарят по една заплата за Украйна. " Огромна неточност беше това със заплатата за Украйна, което споделих. Получих вълна от рецензия, ненапълно с право ", съобщи той.

Петков още веднъж сподели, че ГЕРБ няма бъдеще, до момента в който Бойко Борисов е неин водач. " Ние няма да създадем никаква коалиция с ГЕРБ, до момента в който Борисов ги ръководи. При него казусът е доста явен - той е правил доста неточности и съгласно мен закононарушения. Той няма по какъв начин да разреши да се направи правосъдната промяна, която на нас ни би трябвало, по една доста елементарна причина - в случай че я създадем, той ще влезе в пандиза ", разяснява Петков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР