Втори живот живее една от най-атрактивните участнички в Игри на

...
Втори живот живее една от най-атрактивните участнички в Игри на
Коментари Харесай

Желязната Елена от "Игри на волята" живее втори живот

Втори живот живее една от най-атрактивните участнички в " Игри на волята ". Фитнес дупе №1 Елена Боянова се потрошава доста неприятно след тежък случай на ски писта и е закотвена повече от 4 месеца на легло. След продължителна рехабилитация носителката на купата Мис Бикини Фитнес се завръща в залата и още веднъж е в топформа.
След тежко рухване Боянова е " сюрпризирана " с диагноза - счупени и двете кости на подбедрицата, разкъсан квадрицепс (четириглавия бедрен мускул), разкъсан менискус и предна кръстна връзка, загуба на сензитивност.

" Най-тежката контузия, която съм имала през живота ми. Преди да ми се случи, в случай че някой ми беше споделил, че мога да мина през това, несъмнено нямаше да допускам. Но в живота едно знам: или се нагласяваш съгласно събитията и действаш на 101% както можеш, или затъваш ", активизира се в тежката обстановка Елена.

И прибавя: " Борба, уроци, сълзи, болежка и благополучие. Защо благополучие ли? Като ти се случи нещо, което те оковава в личното ти тяло, се променяш. Борбата да преминеш тестването е голяма и, повярвайте ми, всяка дребна победа е голямо, но голямо благополучие! "

Когато стъпва на двата си крайници след повече от 4 месеца прикована на легло, подкрепяща се с две патерици, бодибилдърката не може да повярва. В първия миг не знае по какъв начин да стъпи и да направи първата крачка. За миг се оказва, че мозъкът й просто не помни придвижванията. Но си напомня бързо.

" Щастието да отидеш от тук до там, да караш кола и всевъзможни такива неща, които са извънредно естествени в всекидневието ни - аз ги нямах, само че в никакъв случай не стопирах и все не спирам да се боря за тях! ", споделя риалити героинята.

И продължава: " Не мога да ви опиша по какъв начин се усещах първия път, в който се изкъпах права, не седнала! Това се случи на шестия месец, чак тогава изпитах сигурност в крайници си да се изкъпя права и да имам вяра, че няма да се подхлъзна поради слабостта, която усещам в него. Разстоянията, които преминавам, вървешком, също се трансформират седмица за седмица. Първия път, в който съумях да разходя кучето си, беше напряко скъп. А към този момент като го направих, без да се изморява кракът ми, напълно ".

Упоритата рехабилитация дава резултати. С времето Елена стартира да се усеща все по-уверена при качване и слизане по стълби, обличане и събличане.

" Всеки дребен прогрес е просто скъп и носи голямо благополучие. Ставаш за и си лягаш за. Мозъкът ти към този момент работи като машина. Няма по-голяма физическа болежка от това да си окован в тялото си, да искаш, а да не можеш. Нo в този случай желанието и хъсът, с които се бориш за тази независимост, е по- мощен от всичко друго ", споделя Боянова.

Мис Бикини Фитнес Елена Боянова не съумя да сбъдне фантазията си, като победи в " Игри на волята " , откакто не съумя да се пребори с отшелника Мартин.

Елена е известна с две прозвища - Желязната лейди и Скалата, като второто идва с оприличаването й на Дуейн Джонсън, само че в женски вид.

Балканската и републиканска шампионка по фитнес и бодибилдинг инструкторка поддържа стегнатото си тяло с тренировки 6 пъти седмично, като единствено един дава отмора на мускулите си преди новата порция натоварвания.

Пред 30-годишната Елена стои друга фантазия след тежкото възобновяване - да стане майка.

" Наистина го искам с цялото си сърце. Мечтая да дам образеца, който татко ми и майка ми са ми дали. Мечтая да обичам по този метод, невероятен, към момента чужд, непроверен метод. Да дам цялата си светлина и топлота на едно дребосъче, чийто живот съм дала точно аз. И като цяло боготворя деца, метода, по който се усещам около тях, и метода, по който ми работят, неизразим е. Както се споделя, " всичко ми минава " сега, в който се гушна в тях, в действителност не помня всичко и просто усещам топлота и любов ", разкрива хубавата и мощна Елена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР