Втори ден на тежки задръствания в Кючук Париж. Затварянето на

...
Втори ден на тежки задръствания в Кючук Париж. Затварянето на
Коментари Харесай

Втори ден блокаж в Кючука, час и половина отнема преминаването през квартала

Втори ден на тежки тапи в Кючук Париж. Затварянето на основни булеварди и улици, отвеждащи към пловдивския квартал, образува колони от коли в час пик и през днешния ден. Частично затворени са към този момент 5 пътни прави в регион „ Южен ”, като единствено някои от тях ще бъдат пуснати напролет. Каква е актуалната обтановка, вижте по-долу:
Прочетете още
Малко след 16:30ч. стартира скупчването на коли по отчасти затворения бул. „ Христо Ботев “. И през днешния ден задръстването там е главно в посока Централна гара, а прилежащото платно не е натоварено. Припомняме, че поради пробива под Централна гара северното платно на булеварда се затваря в сектора от автогара „ Юг “ до източния полукръг на кръговото кръстовище. Движението ще се прави в двете посоки в южното платно. Десният завой към ул. „ Иван Вазов “ и бул. „ Руски “ към този момент не е вероятен, а надясно се завива по ул. „ Любен Каравелов “.

Огромни са тапите и на „ Бетонния мост “, който е един от различните направления за влизане в регион „ Южен “. Не по-различна е обстановката на " Коматевско шосе ", което също е кошмарно за водачите.

Шофьори споделят, че с изключение на трафикът по булевардите, тапи има и в дребните улички, които водят към тях. Така времето, за което те се придвижват по нормалните си направления, се удвоява.

Истински пъкъл пък е придвижването навътре в квартала, където поради три плана, са затворени отчасти улиците „ Даме Груев ”, „ Кукуш ”, „ Димитър Талев ”, „ Петър Стоев ” и бул. „ Александър Стамболийски ”.

Най-натоварено е придвижването по бул. „ Никола Вапцаров “. Големи са тапите и на ул. „ Скопие “. Огромна е опашката и на бул. “Кукленско шосе ” в посока ул. “Скопие ”. 

Въпреки голямото очакване и трафика, придвижването е умерено. Шофьорите към момента демонстрират самообладание към обстановката, без да се стига да ексцесии или спорове посред им. Критичната натоварест даже стана причина за хумур измежду живеещите в " Южен ", а част от шегите, може да прочетете тук:

Припомняме, че трафикът в Пловдив става все по-тежък и изрично в околните месеци не се обрисува нещата да се подобрят. Това се случи поради редица инфраструктурни поправки, почнали съвсем по едно и също време. Те обгръщат пътни прави в разнообразни краища на града, употребявани от пловдивчани и живеещи отвън града като съществени направления. Повече за това какво се чака да се случи с транспортния безпорядък в Пловдив, може да наблюдавате в материалите и анализите на TrafficNews :

ГАЛЕРИЯ:

 Около Централна Гара и " Коматевско шосе ":





Булевардите " Александър Стамболийски " и " Христо Ботев ":



Ул. “Стефан Стамболов ” към бул “Александър Стамболийски ” и ул. " Скопие ":





Бетонния мост:



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР