Втори ден мистерия витае около Спартак Варна след решението на

...
Втори ден мистерия витае около Спартак Варна след решението на
Коментари Харесай

Шефът на Спартак Варна казва за чистката в понеделник

Втори ден тайнственост витае към Спартак Варна след решението на притежателя на клуба Павлин Николов да се раздели с изпълнителния шеф Тодор Стойков и спортния шеф Енгибар Енгибаров.

Тази вест пристигна като гръм от ясно небе на фона на мощното показване на тима във Втора лига, като на този стадий публично от клуба не показват аргументи, нито пък са насрочили конференция, на която вероятно да се разбере повече за случилото се.

Ако има едно несъмнено нещо, това е че аргументите за раздялата с двамата шефове не са спортно-технически, откакто Спартак е на второ място на 5 точки от първия и с един мач по-малко. С оглед на оставащите срещи пък до края на годината, варненци може да съкратят разликата или даже да се изравнят и да изпреварят Септември, в случай че си вземат трите мача, а столичани създадат неверни стъпки.

Дали Павлин Николов ще разгласи за какво е решил да направи промени в управлението, ще стане ясно най-рано в понеделник, когато той се връща от екзотична страна, в която в събота ще отпразнува рождения си ден.

Пред строителния бизнесмен има три благоприятни условия – да каже самата истина, да изрази дипломатично мнение или да резервира безмълвие.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР