Втората вечер на фестивала в Сан Ремо премина отново с

...
Втората вечер на фестивала в Сан Ремо премина отново с
Коментари Харесай

С 4 торти отбелязаха 80 годишния юбилей на Ал Бано в Сан Ремо

Втората вечер на фестивала в Сан Ремо мина още веднъж с блестящи тоалети, звездно присъединяване, скандал и политика, предадоха АНСА и РАИ Уно.

Вчера бяха изпълнени останалите 14 песни в конкурсната стратегия и бе показана общата ранглиста досега, в която продължава да води Марко Менгони . На второ място са дуета „ Колапеше и Дамартино ”, а на трето  - певицата Мадам.

Съводеща на втората фестивална вечер беше журналистката Франческа Фаняни, избрала да облече три тоалета в черно-сивата гама от серията „ Армани приве ”, проектирани от „ Крал Джорджо ”, както италианците назовават Джорджо Арамани. В обичайния монолог на съводещите на фестивала Фаняни избра да приказва за малолетните нарушители от италиански затвор , с които тя е имала опция да беседва и които са посочили пред нея предпочитание да се трансформират.

Другият съводещ на фестивала Джани Моранди пък пя дружно с Ал Бано и Масимо Раниери и тяхното неподготвено трио извърши микс от най-прочутите шлагери на тримата. След това на сцената на фестивала бяха изнесени четири големи торти в чест на Ал Бано , който през май навършва 80 години. На всяка торта имаше по 20 свещички.

Звездните задгранични посетители на фестивала бяха „ Блек айд пийс ”, които извършиха най-прочутите си части.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР