Втората политическа сила в парламента - Има такъв народ с

...
Втората политическа сила в парламента - Има такъв народ с
Коментари Харесай

ИТН: Страстните дни на народа ни продължават

Втората политическа мощ в Народното събрание - " ИТН " с водач Слави Трифонов честити Великден в формалната си Facebook страница. Целият текст на обявата гласи:

Днес е Възкресение

Тази година посрещането на най-големия християнски празник - Възкресение Христово (Великден), носи и нови смисли и измерения за нашия народ.

Дали сложните 14 месеца, през които минахме, не бяха за нас буйни дни, в които преосмислихме по нов метод значимите неща в живота! Че най-ценното е да сме Заедно и да не ни е боязън! Че може да сме смирени, само че твърди. Че след всеки край идва ново начало. И че точно тогава Божественият Благодатен огън ще ни даде светлина, която да извърши домовете и душите ни...

Дали сме отишли на черква или не, значимо е да имаме вяра. Да имаме вяра в положителното, в живота, в съзиданието, в общите дела, в околните си и в това, че Бог ни е направил индивиди. Дал ни е свободна воля и ние би трябвало да се борим да е демонстрираме по най-хубавия метод. Да се борим за свободата си, за положителното и за морала. Това е Смисълът...

Случайно или не, само че през тази година, Великден се застъпи със пристрастеностите към парламентарните избори и новия парламент.

И въпреки че Страстната Христова седмица отмина, буйните дни на народа ни - не престават...

А чудото, чудото се случи - Гражданското ни обществото също възкръсна за нов живот!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР