Втората по сила парламентарна група в Народното събрание - Продължаваме

...
Втората по сила парламентарна група в Народното събрание - Продължаваме
Коментари Харесай

ПП не са решили дали ще издигат кандидат за шеф на Здравната каса

Втората по мощ парламентарна група в Народното събрание - " Продължаваме промяната - Демократична България " към момента не е решила дали ще издига собствен претендент за ръководител на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

" Предстои процедурата още веднъж да стартира, да се одобряват процедурни правила за избор на ръководител на НЗОК, първо в Комисията по опазване на здравето, по-късно в пленарната зала, и стартира от начало процесът по номинации. Като всяка една парламентарна група или депутат може да направи номинация. На този стадий сме в развой на разискване в парламентарната група дали ще имаме претендент ", разяснява минути след на избор на ръководител на НЗОК народният представител от " Промяната " Васил Пандов.

Пандов изрично съобщи - не му е известно да има спогодба за постове в сходни административни структури сред двете сили, крепящи кабинета - ГЕРБ и ПП/ДБ.

" Не ми е известно на този стадий да има такава спогодба. Както знаете, организират се срещи, знаете за нашата декларация, че би трябвало да има механизъм, по който да се избират лицата, които заемат постове в регулаторите. В момента не престават контактите в тази посока ", отговори на въпрос на News.bg той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР