Втора лятна почивка карат на родното Черноморие Светлана и Християн

...
Втора лятна почивка карат на родното Черноморие Светлана и Християн
Коментари Харесай

Гущерови се любят в басейн

Втора лятна отмора карат на родното Черноморие Светлана и Християн Гущерови и по всичко проличава, че опитите на злобарите да им припишат фамилни войни ще се спукат като балон. Двойката още веднъж е избрала първокласния курорт на плажа Иракли край Обзор, където се уединява второ следващо лято, написа уеб сайтът за злословия и всемирски вести HotNews.bg.

Допреди пандемията Гущерови почиваха най-вече в прилежаща Гърция, само че в този момент Светлана избира да не поема риск с пътешестване зад граница.

" Не сме ваксинирани в нашето семейство. Самата аз съм срещу имунизациите, боязън ме е от тях. Имам познати, които си сложиха, и не се усещат добре, с недоволства са. Не мисля да се подлагам на това, в случай че не е наложително ", показа наскоро Гущерова.

Романтичните фотоси на съпрузите от басейна, които те споделиха в своите Инстаграм-профили, са красноречиви за любовта и хармонията, които царят посред им. На моделката и предприемача доста хора предричаха бърз бракоразвод, само че ето, че те опровервават сплетните по свои адрес.

" Прочетох какво ли не за нас, за отношението му към мен... Пълни измислици! Християн не обича да излиза по нощни заведения и заведения, да влиза в кавги и да е в устата на хората. Възпитан е по различен метод, усеща се добре у дома със фамилията си. Заради това взех решение да се обвържем, да имам деца от него. Никога не е бил недодялан с мен ", изповяда се Гущерова.

С порцията горещи фамилни фотоси от Иракли Гущерова за пръв път сподели и татус, отдаден на брачна половинка ѝ. Това е рождената му дата - 12.07.1988, отпечатана вечно високо на дясното ѝ бедро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР