Втора катастрофа е станала преди минути на Ришкия проход, съобщават

...
Втора катастрофа е станала преди минути на Ришкия проход, съобщават
Коментари Харесай

Какво се случва?! Ново ужасно меле в Ришкия проход, хвърчат линейка и пожарна

Втора злополука е станала преди минути на Ришкия проход, оповестяват водачи, които били принудени да се върнат поради затворен сектор, написа Флагман. Към мястото пътуват кола за спешна помощ и пожарна.

„ Ришкият проход в частта от Бургаска област е затворен поради двете произшествия. Ние пътувахме от Шумен в посока Карнобат, само че в региона на село Камчия ни отбиха към село Вресово.

Не знаем какво се е случило – нито какъв брой са колите, нито дали има ранени или жертви, натам пътуват пожарна и кола за спешна помощ “, изясни водач.

В момента в района вали дъжд и пътните настилки са мокри и хлъзгави. Живущите от околните обитаеми места се оплакват, че злополуките в Ришкия проход са нещо всекидневно при всяко утежняване на времето.

В формалния уебсайт на Агенция Пътна инфраструктура е оповестена следната информация за второто ПТП:

Движението на МПС по път II-73 в Бургаска област е лимитирано заради ПТП.

Обходен маршрут: по път III-7302 Смядово – Велики Преслав, път II-74 Велики Преслав – Търговище и през път II-48 /Котленски проход/ за тежкотоварните камиони. За леките коли от разклона при с. Камчия по път III-7305, Вресово и през Айтоски проход.Трафикът се контролира от „Пътна полиция“.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР