Втора година Георги Иванов изучава Мехатроника във Висшето военноморско училище

...
Втора година Георги Иванов изучава Мехатроника във Висшето военноморско училище
Коментари Харесай

Студентът Георги Иванов, изучаващ Мехатроника: Единственото ограничение е въображението

Втора година Георги Иванов учи " Мехатроника " във Висшето военноморско учебно заведение във Варна. Интересува се от модели и нови способи на програмиране, автопилоти и дронове. Тези негови ползи го насочват към специалността " Мехатроника ".

" Науката е нова. За първа година се учи свободно. До предходната година единствено курсанти са я изучавали. Учим програмиране, имаме опит с дронове, ще учим 3D принтери, по какъв начин се работи с тях. Какво можем да вършим с тях. И общо взето по-малко сме взели, и от роботиката, с цел да можем пъкъл вкараме една нова технология в България. "

За жал, продължава Георги Иванов, знанията биха му били потребни, само че не и в България. Смята, че реализацията му е в чужбина.

" В конструирането на нови машини, които да действат с автопилот, в основаването на дребни макети или дребни пластмасови джаджи за кола да вземем за пример, които могат да се създадат единствено с 3D принтер. Не всичко е допустимо да се направи, видяно единствено от човешкото око. Понякога би трябвало да се види от дрон и да се маркира с 3D модел, с цел да се построи макетна конструкция, с която можем да работим. "

Единственото ограничаване е въображението, безапелационен е Георги Иванов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР