Всяко семейство има своите тайни, а британското кралско семейство не

...
Всяко семейство има своите тайни, а британското кралско семейство не
Коментари Харесай

Топ 5 на драмите в Бъкингам

Всяко семейство има своите секрети, а английското кралско семейство не е по-различно. Разбира се, като се изключи обстоятелството, че техните секрети постоянно се оказват обществено притежание на целия свят. Вижте топ 5 на драмите в Бъкингам.

Когато крал Едуард VIII се отхвърля от трона поради жена

Едуард VIII заема трона през 1936-с, само че се отхвърли от него година по-късно, с цел да може да се ожени за Уолис Симпсън. Тя има към този момент два развода зад тила си и когато Едуард ѝ предлага брак, има обществени и политически безредици. Английската черква не разрешава брака с разведена жена и той е заставен да се откаже от трона.Този голям кралски скандал трансформира линията на унаследяване напълно, като дефинира 10-годишната принцеса Елизабет за бъдещата кралица на Англия.

Едуард VIII е бил другар с Адолф Хитлер

Чичото на кралица Елизабет II - Едуард VIII и брачната половинка му Уолис Симпсън са имали доста срещи с Адолф Хитлер. Това е повода английското разузнаване да счита, че Симпсън предава на германците информация, която Едуард VIII не е дал. Британското държавно управление подхваща ограничения, с цел да резервира това в загадка, само че документ, оповестен през 1957-а, го удостоверява.

Принц Хари прекара един ден в рехабилитационен център

След като принц Хари признава на татко си принц Чарлз, че неведнъж е опитвал марихуана и е взел участие в разгулен купони, 17-годишният принц Хари е изпратен в клиника за рехабилитация от опиати за еднодневен престой. Длъжностно лице от двореца Сейнт Джеймс декларира, че това е метод " да научим за вероятните последствия от използването на канабис ".

Принц Хари е заловен гол и сниман

Снимките на принц Хари го демонстрират изцяло гол, играейки билярд в Лас Вегас. 27-годишният принц беше на отмора, преди да бъде назначен да служи в Афганистан за английската войска. Той разяснява, че в края на деня просто е разпуснал, без да мисли за следствията.

Когато принцеса Маргарет се влюбва в женен мъж

Принцесата прекарва доста време с офицера от Кралските военновъздушни сили капитан Питър Таунсенд и двамата в последна сметка се влюбват. Проблемът е, че Таунсенд към този момент е женен. Скандалът избухва през 1953-а, когато Таунсенд се развежда с жена си и незабавно предлага брак на принцеса Маргарет. За страдание, годежът се разпада две години по-късно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР