Всяко риалити излъчва победител и почти всеки път сред зрителите

...
Всяко риалити излъчва победител и почти всеки път сред зрителите
Коментари Харесай

Феновете на „Фермата“ беснеят: Еми е по-достойна от Коко! Цял сезон беше първа във всичко

Всяко риалити излъчва победител и съвсем всякога измежду феновете стартират люти разногласия дали той е заслужен за купата. Приключилият сезон на „ Фермата ” не прави изключение, въпреки успеха на Костадин Велков да беше толкоз безапелационна, че сякаш няма място за подозрение. Но такива продължава да има, все пак, предава Vihrogon.
Голямата преднина на Коко пристигна от гласуването на феновете, тъй че всички искания, че нещо е нагласено, са леко неуместни.
Някои от феновете на останалата втора Емилия са много сериозни към болшинството:
Симпатиите на феновете са, тъй като са стадо овце, които пишат Канатицааа. Заради него те не са финалисти тъй като е неспособен в игрите. Стадото по този начин гласоподава, те още си мислят, че има Елбетица и Канатицаа. И надлежно победи Коко Дамския с 2те леви ръчички.
Други настояват, че финалната борба е била прекомерно лесна и тъкмо такава, че Коко да прояви най- положителните си качества:
Принципни са нещата.Еми цялостен сезон беше първа във всичко, в ставане, работа, умения, борбите си завоюва всичките. Прекрасен, добър и откровен човек. Не я познавам, само че си проличава от километри. И внезапно Коко печели, тичайки на дребната сцена, тъй като е положително момче. Ми по този начин е, факт. Но предаването не е за положителни хора, а за присъединяване в него.
Най-същественият спор е обаче дали Костадин е най-адекватен на полезностите, които „ Фермата ” и продуцентите й Иван и Андрей се пробват да постановат. Ако в действителност се борим за възраждането на изконните български добродетели, победителка би трябвало да е сигурно Еми, настояват много от коментиращите във Facebook:
Тя най-малко се оправи и със дилемите и на арената. Аз не съм срещу Коко. Не съм и за Еми. Но за нея всички споделяха какъв брой е работлива и по какъв начин всичко може, викнаха я на арената и ги смаза и я оставиха. За Коко с изключение на какъв брой положително момче е Нико, друго не се чу. И че повтаряше там каквото е запомнил от треньорите. Обективно тя се показа по- добре във формата. Той обра всички гласове, които щяха да отидат в Канатица, тъй като е един.
Коментарите демонстрират и нещо доста забавно, а точно, че успеха на Коко в действителност е отборна победа за тим „ Канатица “. Очевидно те са били много по-симпатични на феновете и по тази причина множеството поздравления за спечелилия във „ Фермата “ гласят:
Браво, Коко! Браво, Канатица!
Браво Коки, заслужена победа, остана финален от Канатица, само че съумя да победиш 5 индивида от противниковия тим. Ти беше най- достойния образец за човешки взаимоотношения, за сближение на един тим и най-уравновесения човек в цялата ферма… ЧЕСТИТА ПОБЕДА…!!!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР