Всякакви опити на западните тоталитарно-либерални режими да премахнат Русия само

...
Всякакви опити на западните тоталитарно-либерални режими да премахнат Русия само
Коментари Харесай

И шефът на руското външно разузнаване надъхва с Петър Велики и руския мащаб

Всякакви опити на западните тоталитарно-либерални режими да " отстранен Русия " единствено издават маниакалната им религия, че светът се върти към тях и се подчинява на техните заповеди. Това декларира в събота Сергей Наришкин, шеф на Службата за външно разузнаване и ръководител на Руското историческо общество .

" Всъщност това не е по този начин и хилядолетната история на Русия свидетелства за това . Русия пази традициите на Александър Невски и Дмитрий Донски, на Петър Велики и Екатерина Велика, на Петър Столипин, Георгий Жуков, Юрий Гагарин и доста други бележити синове и дъщери на нашата страна ", сподели той.

Наришкин приказва на церемонията по откриването на огромния изложбен план " Земя на великите достижения. #Russiaunaway " в Държавния музей за модерна история на Русия, оповестява ТАСС. Той показва вяра, че десетки хиляди московчани и посетители на столицата, откакто посетят изложбата, ще си тръгнат " с още по-голяма убеденост, че Русия е била, е и ще бъде велика международна мощ и че тя не може да бъде унищожена ".
 Путин: Петър I върна изгубените територии на Русия и в този момент се прави същото Обновена
Путин: Петър I върна изгубените територии на Русия и в този момент се прави същото

Той загатва за дълга война

Наришкин акцентира, че Руската федерация заема най-голямата част от планетата, тя е най-голямата страна в света и страната на цивилизациите . " Невъзможно е да се надцени приносът на Русия за развиването на човечеството: в историята на културата и науката, в развиването на големите пространства на Сибир, Далечния изток, северните ширини, приносът за Великите географски открития , в завладяването на космоса и не на последно място - в успеха над хитлеристка Германия и в освобождението на Европа и целия свят от нацизма ", означи той.

Директорът на външното разузнаване акцентира, че Русия по традиция е интернационален поръчител на сигурността и стабилността . " И нито един мир - световен или районен - подписан без присъединяване на Русия, не може да бъде нито дълготраен, нито постоянен, нито дългогодишен ", прибавя той.

Наришкин акцентира и че в най-трудните и най-отговорните интервали от предишното Русия е отговаряла на провокациите на времето с необятна обществена консолидация, гражданска храброст, единение на народа, подготвеност за всеотдайност и абсолютно предпочитание за съзидание.
 Нов болник крачи из Европа
Нов болник крачи из Европа

Москва сглупи да извърши закононарушение на авансцената. С необикновен и дръзновен цинизъм. Нападайки не непознатия, а близък. Не просто с цел да ограби една страна и след това да си тръгне, а с цел да я унищожи дефинитивно. И това грабителство в 21-ви век на европейски терен ще остане като “homo putinus ”
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР