Всяка зодия разглежда приятелството по различен начин. Разберете какво казва

...
Всяка зодия разглежда приятелството по различен начин. Разберете какво казва
Коментари Харесай

Кой зодиакален знак е най-добрият ви приятел?

Всяка зодия преглежда другарството по друг метод. Разберете какво споделя астрологията за всички зодиакални знаци.

Овенът би направил всичко, с цел да ви е другар

Няма нещо, което той да не направи за вас. Невъзможно е да се отегчиш от него, тъй като в никакъв случай не знаеш какво ще се появи в главата му. Той може да ви посети без предизвестие, дружно с навалица другари. Къщата му е постоянно отворена. Но не разчитайте, че двамата с него ще обикаляте общи другари или ще плачете на рамото му.
Овенът ще ви потупа по гърба, само че и ще ви се скара за нещо. За благополучие, гневът му бързо минава и вие още веднъж ще бъдете най-хубавите другари!

Телецът не е другар с всеки

Приятелството за Телеца е най-ценното му богатство. Гледа да не го загуби, тъй като не обича по принцип ненавижда да губи. Можете да разчитате на него когато и да е.
Въпреки това Телецът е извънредно егоистична персона. Той няма да се задоволи с компанията на човек, който няма платинена кредитна карта и връзки в света на шоубизнеса. Ще избра да се обкръжи с хора, чиято компания го облагородява: надарени, богати или най-малко красиви, които споделят усета му. Чувството му за владеене е огромно.

Близнаците нямат време за другарство

Ако погледнете тетрадката им, тя е цялостна с телефонни позвънявания и лист с другари във Фейсбук. Затова може да ви се стори, че зодия Близнаци имат доста другари.
Но всичко това е заблуда. Близнакът няма време да опознае другия човек в дълбочина. Така той или тя се задоволява с първото усещане, което някой му прави, и не вниква в това, което е в реалност. Затова даже в навалица от познати той неведнъж се усеща уединен. И въпреки всичко Близнакът има потребност от човек, с който да беседва и на който да се довери. Ето за какво той се непрекъснато търси своята сродна душа.

 другари

Раците или се сприятеляват в ранна възраст или въобще не се сприятеляват

Ракът неведнъж изпитва носталгия по приятелите си от учебно заведение или от детската площадка, когато всичко е било елементарно и той към момента е бил убеден и открит. С годините се затваря в себе си и не разрешава на нови хора да се срещат с него.
За страдание старите другари се трансформират и това е най-лошото нещо, което може да се случи на тази зодия. Затова Ракът се концентрира върху фамилията си.
И по този начин най-хубавият му другар става брачен партньор или брачна половинка, родител или дете и той стартира да живее техния живот. Приятелството му може да бъде уморително, тъй че не би трябвало да му позволявате да се постанова прекомерно доста. Но той елементарно се наранява. Когато е афектиран е кадърен да не приказва с някого в продължение на години.

Лъвът е откровен, правилен и извънредно великодушен другар

Лъвът е зодия, която ще ви посрещне все едно е празник. С него може да си изкарате прелестно. Той не чака доста в подмяна. Просто би трябвало да споделяте неговите ползи. И защото единственото му занимание е самият той, би трябвало да му се възхищавате на всяка крачка. Трябва да се съгласявате с неговите възгледи и няма да имате никакви проблеми с общуването. Трябва да е ясно кой е кралят и кой е антуражът. Ако нямате нищо срещу това, ще се разбирате отлично.

Девата е най-трудният другар

Не всички се усещат добре от нейната почтеност и неприкритост. Тя е способна да ти каже, че имаш неприятен мирис и че в това облекло приличаш на дрешник с три порти. Ако обаче имате някакъв проблем, тя сигурно ще откри решение. Девата просто желае да бъде нужна, тя ще се оправи с това, с което вие не можете. Не се опитвайте да спорите с нея, тъй като нямате късмет. По предписание тя знае всичко по-добре от вас. Обича компанията на интелигентни, мислещи и начетени хора, които правят оценка нейната подигравка и изискано духовитост. 

 другари

Везните не могат да живеят без другари

Везните са грациозни, учтиви и общителни. Те могат да бъдат другари с всеки. Дори и да сте на друго мнение, те няма да ви го кажат, с цел да не ви обидят. Понякога е мъчно да разберете какво мислят в реалност или какви са възгледите им. Везните ще създадат всичко допустимо, с цел да избегнат разногласия. Те оказват помощ да се разрешат спорове сред другари, тъй като виждат логиката на всички страни. Ето за какво зодия Везни е идеалният сплотяващ сътрудник в по-големи групи, където се грижат за атмосферата, усещайки напрежението с шестото си възприятие и освобождавайки го в точния момент.

Скорпионът е доста взискателен при избора на другари

Трябва да го впечатлите със храброст и мощ на характера. Но си заслужава. Евентуалните врагове сами ще дадат заден ход, защото добре знаят, че не си коства да се забъркват с тази зодия.
На него можете да му поверите най-голямата си загадка, само че не очаквайте да ви каже нищо за себе си, той е прекомерно загадъчен.
Слуша повече, в сравнение с приказва. Той е правилен и благонадежден другар, само че не постоянно е възхитен и е на ваше разположение. Но Скорпионът ще бъде до вас тъкмо тогава, когато имате най-голяма потребност от него. Той в никакъв случай не не помни положителните и неприятните неща. В гнева си ще ви напомни въпрос отпреди години.

Стрелецът е в положителни връзки с всички

Отворен, импровизиран, знае, че нищо не е постоянно. Ако един ден пътищата ви се разделят, той няма да съжалява, а ще резервира единствено хубавите мемоари. Той е некадърен да се усуква, да плете интриги и проекти. Така че можете да сте сигурни, че в никакъв случай няма да ви излъже или да ви разстрои.
Това не значи, че няма да ви ядоса, защото неразумно прави гаф след гаф, само че някак си е мъчно да му се сърдите. Когато се чувствате потиснати, той ще се опита да ви измъкне от това въодушевление.

 другари

Козирогът е страховит другар

Земна зодия, която няма да търси сродната си душа принудително. Възможно е даже да не знаете, че той или тя ви счита за собствен другар, тъй като не обича да се акцентира и да приказва огромни думи авансово.
Характерно за него е да изчезва за дълго време и да не дава признаци на живот, с цел да се появи още веднъж след няколко месеца или даже години. И въпреки всичко имате възприятието, че нищо не се е трансформирало сред вас. Той е като канара, на която постоянно можеш да се опреш и да му се довериш на 100 %. Никога не хвърля думите си напразно и когато обещае нещо, безусловно го съблюдава. От друга страна, в случай че той упорства за нещо, няма опрощение да не го извършите!

Водолеят умее да поддържа връзка с всички

Той не е преднамерен, не се интересува от произхода, религията или финансовото положение, а единствено от това с какъв човек си има работа. Той е благополучен да се обкръжава с хора, да бъде другар с целия свят, само че надълбоко в себе си може да се усеща уединен. Защото никой не го схваща. Дори и с различен Водолей, обстановката е сходна, защото всеки представител на този знак е извит в друга посока. Водолеят може да откри излаз от всяка обстановка. Но от време на време твоите каузи не го интересуват, тъй като поправянето на света е по-важно. Оценявайте обстоятелството, че имате подобен ексцентричен другар.

Рибите употребяват интуицията си при избора на другари

Родените под този знак незабавно усещат, че имат духовна връзка с някого. Въпреки че са подготвени да създадат всякаква жертва за другар, те рядко се оставят да бъдат употребявани. Вместо това той или тя е способен/способна да отгатне и извърши всяко негово/нейно предпочитание. Рибата е безпогрешна в настроенията си. Когато открие някого, тя го оприличава на себе си, възприемайки от приятеля си освен възгледите му, само че и стила му на обличане или държание. Това е израз на най-високо почитание.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР