Всяка възраст е уникална сама по себе си и всеки

...
Всяка възраст е уникална сама по себе си и всеки
Коментари Харесай

18 или 40: На каква възраст мъжете са най-добри в секса

Всяка възраст е неповторима сама по себе си и всеки интервал от живота на човек се отличава със собствен личен жар, динамичност освен в ежедневните каузи, само че и в половите.

Семейният психотерапевт Лариса Ситникова изследва секса на друга възраст и присъщите му характерности.

16 – 18 години

Интересувам се

Това е интервал на напредничав пубертет, когато хормоните към този момент се усещат както при девойките, по този начин и при момчетата. Събужда се интерес към противоположния пол, вашето тяло, филми за възрастни и уеб сайтове за 18+. Интересът към горното се разсънва на 14-15 години, а първият секс се случва приблизително на 17-18-годишна възраст.

18-26 години

Искам

Период на нараснала полова интензивност, само че непълен опит. Началото на половата интензивност, когато младежите са на върха на половата интензивност, което изяснява честата безсистемност и непрекъснатото предпочитание. Пикът е на 22-23 години. Именно на тази възраст е физиологично вероятен най-големият брой еякулации на нощ.

Но другата страна на монетата е неопитността и неувереността в себе си. Често в тази възрастова граница се задоволяват единствено личните потребности, което поражда нехайство към колегата. Младите хора доста мъчно претърпяват неуспехите в половата сфера на тази възраст, което може да докара до страхове и комплекси в по-зряла възраст, тъй че в случай че сте в полова връзка в тази възрастова категория, бъдете доста деликатни в грубите изявления.



26-30 години

Искам и мога

По-сексуално осъзната възраст, когато желанието към този момент е под надзор и към момента има доста хормони. Има промяна от момче в мъж. Опитът зад тила му към този момент дава ясна визия какво желае самият той и по какъв начин да угоди на партньорката си, жаждата за опити и нещо ново е към момента висока. Всичко е в естетика: той бързо се възбужда, кадърен е на дълга нощ и към този момент съвсем безпогрешно може да се управлява.

Това е специфичен интервал, когато едно момиче може да се научи от колегата си да се усеща по-добре със себе си и тялото си. Смущението и неопитността на двамата към този момент са зад тила и желаят да изненадат и впечатлят колегата си. Чувствайте се свободни да експериментирате, поискайте да опитате нещо ново за вас и него, на тази възраст мъжете желаят изключително това, защото количеството е на назад във времето, а качеството е преди всичко.

30-40 години

Всичко е допустимо, в случай че не се нервирате

Мъжете на тази възраст се усещат свободни в леглото с всяка жена. Те знаят доста способи да задоволят партньорката си и да не сгрешат. Сексът минава от количество към качество. Този интервал има една специфичност: от 30-годишна възраст равнището на тестостерон стартира да пада, появяват се и външни фактори, влияещи върху блокиране на либидото, като да вземем за пример отмалялост след работния ден, фамилни грижи, карбураторът тропа, обичаният футболен тим загуби и така нататък Всички тези стресови обстановки могат да го извадят мислите и желанието за интимни милувки, въпреки и не за дълго.

В тази категория женската половина може да се отпусне и да се забавлява. Вече имате опит зад тила си - знаете по какъв начин да угодите на един мъж и даже повече, тъй че се наслаждавайте на процеса и понякога внасяйте нещо ново в половия си живот за смяна: игри, филми, нови места и не забравяйте да попитате за неговите мечти и стремежи. На тази възраст постоянният секс е отегчителен и най-често се стига до невярност.

40-55 години

С възприятие, нюх и креативност

Период, в който има капацитет, само че не постоянно и предпочитание. В множеството случаи мъжът в този интервал не е кадърен на голям брой креватни победи и дълги нощи. За сметка на това обаче той разчита на един, само че по-добър и по-задълбочен секс, кадърен е на дълга въведения и подготвен да задоволи на първо място партньорката си.

Мили дами, в случай че имате сътрудник в този възрастов интервал, е значимо да не се стеснявате да му кажете за вашите потребности и благоприятни условия. Струва си да погледнете реалистично на нещата и да не очаквате буйна нощ от обичания си до сутринта. Ако имате доста по-голяма потребност от секс и не получавате задоволително, би трябвало да измислите различни способи за приемане на наслаждение.

Над 55 години

Рядко и не постоянно

Тази възраст към този момент е подла за секс. Възбудата не постоянно идва бързо, сексът продължава по-малко, в сравнение с с по-млад сътрудник и несъмнено ще би трябвало да забравите за секс маратон цяла нощ. Но не отписвайте мъжете в тази възрастова категория, измежду тях има и такива, които могат да задминат с качествата си представителите от предходната категория.

Жените с подобен сътрудник би трябвало да знаят мярката и да не надценяват силата на колегата си. Не обвинявайте него, в случай че нещо се обърка. За мощната половинка загубата на мъжка мощ постоянно е обвързвана с огромен стрес, по тази причина се старайте да бъдете нежна и деликатна по този начин, че да му вдъхнете онази мощ и пристрастеност, с които да ви покаже на какво е кадърен в действителност.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР