Всяка поява на испанската кралица Летисия предизвиква вълна от коментари,

...
Всяка поява на испанската кралица Летисия предизвиква вълна от коментари,
Коментари Харесай

Тайната тренировка за божествени ръце на кралица Летисия

Всяка поява на испанската кралица Летисия провокира вълна от мнения, огромна част от които са отдадени на невероятната форма, в която е кралската персона.

Кралицата е на 49 година и е майка на 2 пораснали дъщери и все пак съумява да впечатли целия свят с изумителната си физика.

Испанските медии оповестяват, че изключително значение за Летисия има диетата, която следва. Кралицата е един от най-популярните покровители на средиземноморската диета, чиито неприкрит почитател е. Освен това тя прецизно следи за захарта, която употребява и се стреми по всевъзможен метод да я заобикаля. Всички знаем, че сладкото подкрепя качването на килограми, само че Летисия го заобикаля и тъй като се знае, че предизвиква прибързано стареене на кожата.

Как обаче тя поддържа тези страхотни ръце?

Оказва се, че обичаното упражнение за трицепс на кралицата е напълно простичко и даже би могло да се извършва вкъщи. Единственото, от което се нуждаете е … стена. Известно е, че Летисия постоянно практикува йога, зумба, спининг и тренира във фитнеса. Наскоро обаче неин доближен разкри пред El Español, че когато я попитат за тайната на ръцете ѝ, тя поучава да се извършват извършения за трицепс на стена.

На всичкото от горната страна кралицата тренира с гирички и даже щанги, а също така прави и TRX извършения през ден.



Ето и по какъв начин тъкмо се извършва обичаното упражнение за божествени ръце на Летисия: Опрете се с ръце на стената, поставете дланите си на ширината на раменете. Сгънете лактите, привеждайки ги към ребрата, доближавайки тялото до стената, като държите торса изправен. Това в действителност е типичното придвижване за лицева опора, само че е изпълнено на стена.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР