Всяка култура по света има свои собствени тайни за здраве

...
Всяка култура по света има свои собствени тайни за здраве
Коментари Харесай

Тайните за красота, събрани от цял цвят

Всяка просвета по света има свои лични секрети за здраве и хубост, които нормално се употребяват от доста генерации. Това, което е в действителност завладяващо в тези секрети за хубост, е, че те освен са много елементарни, само че в действителност работят! Независимо къде се намирате по света, има възможност постоянно да търсите доста разнообразни препоръки и трикове за хубост, които да ви оказват помощ да подобрите външния си тип. Независимо дали е желанието за гладка, копринена коса, безупречна кожа или за унищожаване на тъмните кръгове под очите. Тук сме, с цел да ви кажем, че нямате потребност от паспорта си, с цел да изпитате някои от най-хубавите секрети за хубост от целия свят, ние ще споделим някои от техните секрети с вас.

България: Розова вода за чиста кожа

България е известна със своята Розова котловина, което не е чудно, че българите употребяват розова вода, с цел да поддържат лицето си чисто и овлажнено. Не единствено, че е 100% естествен, само че също по този начин съдържа доста антиоксиданти и основава необикновен успокоителен резултат върху кожата.

Индия: куркума

Куркумата е голям любимец, когато става въпрос за готвене в индийската просвета. Въпреки това, доста индийски дами също го употребяват, с цел да се грижат за кожата си. Куркумата съдържа доста антиоксиданти и противовъзпалителни съставни елементи, които карат кожата ви да сияе естествено. Можете да създадете своя лична маска за лице с куркума, като комбинирате 1 чаена лъжичка органична куркума на прахуляк с кисело мляко и мед. Пастата би трябвало да е относително гъста. Нанесете пастата върху лицето и шията си, оставете я за към 15 минути и по-късно изплакнете. Веднага ще усетите резултатите.

Южна Африка: масло от ший

Когато става въпрос за поддържане на телата ни хидратирани, доста хора постоянно се борят да намерят съвършения овлажнител. Жените в Южна Африка избират да се придържат към това, което познават от доста генерации - маслото от ший. Това е естествено масло, което е извънредно овлажняващо, изключително през зимата, когато кожата ни е склонна да стане доста по-суха. Някои дами го нанасят единствено върху лицето и тялото си, до момента в който други го употребяват като маска за коса или еликсир без отмиване.

Коста Рика: портокалов сок

Тази последваща загадка за хубост идва чак от Южна Америка и е супер за хора, които имат огромни пори на лицето. Разбира се, това е единствено краткосрочно решение, само че все пак въпреки всичко е страхотна концепция. Толкова доста дами в Коста Рика комбинират портокалов сок и вода, сместа е почти 50/50. След това нанасят сместа с памучен тампон върху лицата си. Оставете го да престои върху лицето за няколко минути и по-късно го изплакнете щедро. Веднага ще можете да видите, че порите ви са по-малко забележими.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР