Всяка жена знае, че грижата за кожата и като цяло

...
Всяка жена знае, че грижата за кожата и като цяло
Коментари Харесай

5 вечерни бюти трикове, с които ще сияем на сутринта

Всяка жена знае, че грижата за кожата и като цяло външния тип не е еднократно деяние. Трябва да поставяме ежедневни грижи, в случай че желаеме да изглеждаме добре. Има някои бюти трикове, които са доста потребни и ще ни оказват помощ да сияем на сутринта, в случай че стартираме да ги вършим всяка вечер и през днешния ден ще ви разкрием кои са те.

Сутрините на доста дами наподобяват по следния метод – няколко пъти отсрочване на алармата, ставане след 7.30, явно към този момент закъсняващи за работа, без концепция какво да облечем, а косата ни наподобява като гнездо на врани, предават от iwoman.bg. Стресовите събуждания са най-лошите и за жалост ги познаваме прекомерно добре. Ето за какво събрахме 5 потребни трика за хубост, котио да приложите вечер, с цел да можете да блеснете на сутринта.

1. Двойно разчистване на лицето
Вместо да прекарвате скъпи утринни минути в миене на лицето си, организирайте цялата си стратегия преди лягане. Започнете с препарат на маслена основа, с цел да почистите грима, а по-късно използвайте гальовен почистващ гел. Завършете ритуала със серум и нощен крем. По този метод лицето ви ще сияе, а и няма да се постанова да го миете, отстранявайки и потребните масла, които кожата е отделила по време на сън.

2. Мийте косата си вечер
Говорейки за поддръжка на косата, би трябвало да миете гривата си нощно време, а не заран. От една страна ще намалите времето за подготвяне, а от друга ще избегнете наелектризирането. Не подценявайте и балсамите без отмиване, тъй като точно те ще накарат кичурите ви да имат искра и да не са заплетени, когато се разсъните.

3. Спете с невисок кок
Разбира се, не споделяме всяка вечер да спите с вързана коса, само че в случай че сте я измили преди малко и не ви се ще да се разсъните с величествен размер, то оформете невисок кок на леко влажна коса. На сутринта ще имате много естествени талази.

4. Използвайте ексфолиращи памучни тампони
Веднъж или два пъти седмично премахвайте мъртвите кафези, с цел да озарите тена си. Можете да изпозлвате специфични ексфолиращи тампончета, които се продават в дребни кутийки, тъй като упражнението лишава единствено няколко секунди, а прави голяма разлика.

5. Хидратация, хидратация и отново хидратация!
През зимните месеци или когато почувствате кожата си суха или опъната, заложете на шийт маска, а от горната страна поставете топла влажна забрадка за няколко минути, с цел да подейства по-дълбоко и по-добре. На секторите с по-суха кожа като колене, лакти и глезени нанесете чист вазелин.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР