Всяка жена, независимо от възрастта, мечтае да бъде красива, забележима

...
Всяка жена, независимо от възрастта, мечтае да бъде красива, забележима
Коментари Харесай

Телците били прахосници, Козирозите – твърде ретро: Какви са модните грешки на всяка зодия

Всяка жена, без значение от възрастта, мечтае да бъде красива, забележима и в крайник с модата. Факт е обаче, че не всеки е податлив да следва стилните трендове просто тъй като не му харесват и не дават отговор на неговия жанр. Истината е, че дизайнерите към момента не са измислили облекла и визия, които да се харесват и да са идеални за всички.

Нещата, които носим, могат да трансфорат Пепеляшка в принцеса и противоположното. Освен това, представителите на една и съща зодия постоянно вършат едни и същи стилови неточности. Нека поговорим за тях.

Овен

Вашата сила е постоянно толкоз ярка и секси, че няма по какъв начин да останете незабелязани. Но от време на време, с цел да подсилите тези качества, сте склонни да стигате до крайности – да вземем за пример, или да носите тоалети вид „ избодени очи “, или да заложите на подобен разкрепостен жанр, който да не оставя съвсем нищо на въображението. Друга неточност, присъща за представителите на тази темпераментна зодия, е когато се пробват да скрият огнената си сила зад прекомерно сантиментален тип. Резултатът е цялостен дисонанс сред мощната вътрешна сила, която има зодия Овен и метода, по който наподобява извън.

Телец

Вие сте от тези, които имат цялостен дрешник, само че нямат какво да облекат. Основната стилова неточност на Телеца е буйният шопинг и пазаруването на неща, които въобще няма да облече, по какъвто и да било мотив, само че на които, по една или друга причина не може да устои, виждайки го в магазина. Дори и фактът, че нещото може да не е с верния размер или с неверния цвят, няма да ви спре. Друга специфичност на стила, която постоянно се среща при Телците, е прекомерно подчертаната женственост. Да, това се случва и в случай че облечете розова полупрозрачна блуза с надълбоко деколте. 

Близнаци

От една страна, може да изглеждате по този начин, като че ли преди малко сте слезли от корицата на списание. Но сляпо следвайки стилните фотоси, губите личния си жанр, сливайки се с тълпата. Освен това, по-възрастните Близнаци могат да наподобяват малко несвоевременно, обличайки се в тийнейджърски облекла и пробвайки се да се преструват на млади ученички. От друга страна, Близнаците могат да пренебрегват стилните трендове толкоз доста, че всяко хипи да почине от злоба. Подобно на Телците, представителите на тази зодия също събират впечатляващ дрешник. Вярно е, че е мъчно да се откри рационална мисъл в него и да се основат стилни визии. Всичко наподобява като събрано от разнообразни места и закърпено по извънредно несъответстващ метод.

Рак

Когато сензитивните Раци желаят да наподобяват секси, те вършат съдбовна неточност – от красива мистериозна принцеса, в най-хубавия случай, се трансформират в нелепа Джулия Робъртс от „ Хубава жена “. Другата прекаленост на Раците е деликатното отношение към облеклата. От една страна, това е добре. Но от друга – те могат да не купуват нищо ново за себе си с години и да вървят в същото „ и в празник, и в делник “. Липсата на фешън новости постоянно ги трансформира в скучни сиви мишки в очите на близките. 



Лъв

Лъвовете, като кралски особи, постоянно стават заложници на навика „ скъпо-богат “. Купуват единствено бутикови облекла, за предпочитане с маркови етикети. Те може да подминат с неуважение модели, които са на удивително по-ниска цена. Лъвовете не помнят, че цената не постоянно дава отговор на качеството. Освен това не си коства да плащате повече, единствено тъй като е име на прочут бранд. Друга постоянно срещана неточност на Лъвовете е да се обличат първокласно, само че не на място. Изобилие от кристали на футболен мач или вечерен грим на бизнес среща надали може да се смята за вярното решение. 

Дева

Девите са може би едни от най-противоречивите зодии във връзка с стила. От една страна те обичат класиката. От друга – не се срамят от еднодневните неща, чиято мода пламва ненадейно и изчезва съвсем мигновено. Комбинирайки класиката с излезли от мода ултра-ярки детайли от тоалета си, Девите могат да наподобяват неуместно. Добавете към това любовта към бижутата и всевъзможни аксесоари и ето го – еклектичен, само че не постоянно моден тоалет.

Везни

От раждането си имате безукорен усет. Но от време на време си мислите, че модата е измислена за простаци: доста по-лесно е да създадете един жанр на обличане, формиран от прочут брой обичани тоалети, чиято мода в един миг изтича, само че вие им оставате правилни. Това може да направи стила ви прекомерно отегчителен. Рядко се срещат ярки цветове или съвременни аксесоари в дрешника на Везни, а за нещата от последните сбирки нормално мълчим. 

Скорпион

Да бъдеш секси и привличащ вниманието е може би фантазията на множеството девойки. Но Скорпионите постоянно прекрачват границата на откровената циничност и неприятния усет. „ Твърде “ е думата, която разказва стила на Скорпиона. Твърде стегнати, прекомерно провокативни, прекомерно ярки, прекомерно открити. И от време на време това " прекомерно " отива в друга посока – прекомерно обемно, прекомерно натрапчиво, прекомерно безвкусно даже. Толкова доста, че е мъчно да видите освен вашата прелест, само че и себе си. 

Стрелец

Още една зодия, която следва всички фешън трендове, без да се преценява с това дали въпросният тоалет им отива персонално на тях. За тях съвременно и стилно постоянно са думи синоними. Но пробвайки се да облекат по едно и също време всичко, което са видели в списание или на стилния подиум, Стрелците не преценят дали това нещо ще ги прави повече, или по-малко привлекателни.  Стрелците са склонни и на друга прекаленост. Те са буйни хора. Ако модата не е включена в листата с тематики, които ги интересуват, те загърбват външния си тип толкоз доста, че елементарно могат да се окажат склонни да носят едни и същи облекла дълго време.

Козирог

Модерен? Не, няма такова животно. Секси? Какво имаш поради? Консерватизъм и неизменност – това са характерностите на дрешника на Козирозите и тяхната съществена стилова неточност. Едва когато извърнат внимание, че дрехата се е протъркала или поскъсала на места, Козирозите може да се сетят, че не би било неприятно да наминат в близкия магазин за нова такава. При опция в същия жанр и цвят.

Водолей

Стилът на Водолея постоянно е неразбираем. Защото той е най-важният фешън експериментатор измежду всички знаци на зодиака. Понякога той се увлича малко и тогава стилът може да се окаже безусловно фрапантен. Освен това, Водолеите постоянно са склонни да се обличат несвоевременно и да озадачават другите. Тук има единствено един съвет – изразете себе си, само че по метод, който не плаши близките. И дано тоалетът ви да бъде най-малко малко по-туширан откъм фрапиращи аксесоари: да вземем за пример не носете шапка с пера или светлозелени чорапи с мини пола на значими служебни срещи.

Риба

Комфортът, творчеството и страстите са в основата на стила на зодия Риби. Но той постоянно не се комбинира с настоящите трендове. Представителите на знака залагат не толкоз на съвременни неща, а на такива, които дават отговор на настроението им. Например те най-спокойно биха заложили на комфортен и необятен суитшърт даже за бизнес среща.
Желанието да се облечете комфортно ви кара да носите едно и също нещо дълго време. Склонност, която ви прави да изглеждате в очите на близките по-скоро ексцентрично нелепи.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР