Всяка година по първи април производителите на автомобили отбелязват деня

...
Всяка година по първи април производителите на автомобили отбелязват деня
Коментари Харесай

Най-сполучливите първоаприлски автомобилни шеги

Всяка година по първи април производителите на коли означават деня на лъжата с някой фиктивен модел, който може да бъде стартиран единствено в този ден. Тази година не прави изключение, а английското автомобилно списание " Топ Гиър " събра най-сполучливите от тях.

Предложенията са показани не на база тяхната забавност, а по азбучен ред на фирмите, които ги показват. Така първият първоаприлски модел е " Ауди би-трон " (Audi b-tron). За него се загатва, че това е концептуален автомобил, от който ще се роди сериен модел, задвижван от пчелен мед.


© Ауди

" Ауди би-трон "

БМВ, за които тази година ще мине под знака на електрификацията на гамата, пък оповестиха, че е подготвена за пазарен дебют електрическа версия на именития модел Изета. Снимка на БМВ Ай-Зета (BMW I-SETTA) се появи в " Инстаграм " профила на баварците.

За колата се споделя, че е електрическа, с паметен външен тип и всички нужни в днешно време екстри, в това число ръководство на доста от функционалностите през смарт телефон или интелигентен часовник.

От " Хонда " Съединени американски щати пък почетоха 1 април с новината, че новият им кросоувър " Паспорт " може да бъде поръчан с интериор, изискан в автомобилната стилистика на 90-те години на предишния век. Видеото за специфичния модел демонстрира, че той може да е без сензорен екран, бутони на кормилото и така нататък капризи, които мнозина не харесват в днешните коли. Модерността на " Хонда Паспорт " остава единствено извън.


" Хюндай " погъделичка любознанието на почитателите на роудстърите с " новината ", че ще пуснат открита версия на модела " Хюндай Ай 30 Ен " (Hyundai i30N). За този първоаприлски модел от " Топ Гиър " показват, че шегата си е смешка, само че изцяло съществено поучават корейците да стартират да работят по колата, която ще конкурира " Мазда " МХ-5.


© Хюндай

" Хюндай N30 Роудстър "

От " Джип " пуснаха фотография на първия седан в своята гама. Дори се отбелязва, че става въпрос за " Додж Чарджър ", който има типичната за кросоувърите на джип предна част.

 Най-сполучливите първоаприлски автомобилни смешки
© Джип

Първоаприлската вест от " Тойота " е, че пускат " Ярис " пикап. " Тойота Ярис Адвенчър " ще е въз основата на новото потомство на модела, което се чака да бъде показано тази година. За да звучи новината по-реално, се отбелязва, че автомобилът ще е в лимитирана серия и ще се предлага единствено в Съединени американски щати.


© Тойота

" Тойота Ярис адвенчър "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР