Всяка домакиня знае, че картофите са просто незаменими в домакинството.

...
Всяка домакиня знае, че картофите са просто незаменими в домакинството.
Коментари Харесай

Знаете ли защо всички в последно време слагат картофи в обувките си?

Всяка стопанка знае, че картофите са просто незаменими в семейството. Има безчет предписания за приготвянето на вкусни картофи, с които да нахараните фамилията и гостите.

Освен това, те са налични за всички. А знаете ли, че картофите могат да се употребяват освен в кулинарията.

Занаятчиите почнали да слагат картофи в обувките си? Ще попитате – за какво? В тази публикация ще узнаете повода.

Разберете в кои обстановки картофите ще ви оказват помощ доста.

Отидох на пазар и си купих нови обувки, само че се оказа, че са по-малък размер.

Но не всякога мжете да отидете и просто да ги промените с други.

Можете да се оставите на болката да ви тормози или да опитате национални способи за справяне с този проблем. Може да си сложите вълнени чорапи. Но този вид надали може да се назова съвършен.
Свалих мазнините от корема и краката с елементарно упражнение, до момента в който си почивам
Много пъти даже и при слаба фигура се вижда струпване на мастна тъкан или разпределяне на кожата в задната част на ръцете. Ето по какъв начин да...
Прочети повече
И тук на помощ идва най-обикновеният картоф. Тайната се крие в отличните свойства на картофите, които ще ви оказват помощ да разтегнете обувките си.

Как работи? Влагата от картофите способства за разпъване на кожата на обувките. Оставете картофите в обувките за през нощта. През това време картофите ще изсъхнат и влагата ще се всмуква в кожата и ще я направи по-мека.

Как да приложите този трик? Обелете два картофа със съответния размер. След това, увийте картофите във вестник или забрадка. Не би трябвало да прекалявате.

Поставете увитите картофи в обувките, които би трябвало да се раздължен. Оставете ги за през нощта. Това е тайната технология, която ще ви помогне елементарно да извършите обувките си по-големи. Като бонус, картофите съвършено отстраняват миризмите. Най-добре този способ работи при кожени обувки. Въпреки че е подобаващ за всички обувки.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР