Вследствие на „хубавото“ управление евроатлантическото мнозинство в Народното събрание се

...
Вследствие на „хубавото“ управление евроатлантическото мнозинство в Народното събрание се
Коментари Харесай

Станислав Анастасов: Евроатлантическото мнозинство в парламента се свива

Вследствие на „хубавото“ ръководство евроатлантическото болшинство в Народното събрание се свива още преди да сме отишли на избори.

Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов по време на дебатите за ратификацията на интернационалния контракт, обвързван офертата за изтребителите F-16 Block 70.

Трябваше да водим политически спор и да не разрешаваме най-малко тези, които сме се определили, да се отклоняваме от тематиката. Всяко излизане от нея дава опция за неверни тълкования и аз се притеснявам, че някой може да остане с неверно усещане, че българският парламент е с разтърсена евроатлантическа ориентировка, акцентира Анастасов.

Ние като политици би трябвало да изпратим безусловно категоричен сигнал. А някои от ръководещите изпратиха много двусмислени послания. Близо до нас има война, а ние водим обезверен спор какво вършим и какво не. По-лошото е, че в обстановка, в която се сглобява държавно управление, ние разбрахме, че мандатоносителите Българска социалистическа партия ще гласоподават срещу, сподели още Станислав Анастасов. И попита в такава обстановка и какъв брой ценностно насочено е това държавно управление.

Движение за права и свободи ще поддържа ратификацията, безапелационен бе Станислав Анастасов. И сложи въпроса за какво в пленарната зала не е министър председателят, който да не допусне разединение на болшинството, което стои зад него.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР