Всичко започва с омазняване на кожата. Появява се някоя и

...
Всичко започва с омазняване на кожата. Появява се някоя и
Коментари Харесай

Да подарим хубава кожа на тийнейджъра за Коледа

Всичко стартира с омазняване на кожата. Появява се някоя и друга гнойна пъпка. Следват черни точки, притискане, нанасяне на декор дьо загар и пудра.

И доста скоро младежът вкъщи стартира да се затваря. Не приказва, не споделя, става по-раздразнителен, усамотява се по-често. Джойстикът и интернет се трансформират в желани средства за връзка с връстници, а персоналният контакт (онзи, от предишното, очи в очи) става все по-труден и нежелателен.

В същото време родителите не виждат какво се случва в учебно заведение, само че в случай че се касае до пъпки, е изцяло допустимо в междучасията нашият тийн да отнася обиди, да му се лепят квалификации, а то да контактува със съучениците си по-трудно и по-рядко, самооценката му да се намалява, оттова и триумфът в учебно заведение, тематиката за кожата да се трансформира в табу, визитата при кожен лекар да се отсрочва и обстановката да се усложнява.

Пъпките са колкото естетически, толкоз и психически проблем. То е болестно положение на кожата и до момента в който младежите разчитат на старешки „ илачи “ и мажат лицата си с чеснови извлеци и съмнителни кремове с китайски билки, положението им се задълбочава. В същото време доста от родителите неглижират казуса и посрещат недоволството на своите младежи (ако въобще се стигне до такова, което е по-добрият вариант) с обезкуражаващи рекомендации като „ Не се притеснявай от няколко пъпки “, „ Обръщай повече внимание на уроците и по-малко на външния си тип “, „ Хайде, хайде, всички сме имали пъпки, ще ти мине “ прочие

Родителите не са за обвинение. С годините и с натрупвнето на житейски опит, суетата се смалява, омаломащава и по натурален път губи силата си. В един миг ни става мъчно да си представим, че е допустимо неприятната кожа да е мотив да се сринем прочувствено. Та нали познаваме доста по-сериозни мотиви за прочувствени сривове, какво са няколко гнойни пъпки? И тук, като родители, като пораснали хора и като образци за растящите тийнове, позволяваме неточност.

Забравили сме каква голяма значителност има външният тип във времето, в което се опитваме да пазим равновесие сред детството и зрелостта, и това ни отдалечава от личните ни наследници на светлинни години.

Хубавото е, че има едни други хора, цели компании, цели марки с всички специалисти, които стоят зад тях, които строят мост сред родителите и попорасналите им тийнове, и ни припомнят какво е било значимо когато си на тази възраст. И по какъв начин да постъпим, когато желаеме най-хубавото за младото потомство, само че не помним тъкмо какво е да си младото потомство.

И тук на фронта на борбата с пъпките се появява, която е създадена и ориентирана особено към младите и се концентрира върху грижата за кожата в онази особена възраст, в която всяко дребно несъвършенство някак се трансформира във значим въпрос.

Серията на Garnier включва три продукта: за разчистване на разположение, и най-новата звезда на марката: черният серум

 Garnier Pure Active Deep Clean Acne
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР