Тя живее в постоянно бързане, но по гласа ѝ се

...
Тя живее в постоянно бързане, но по гласа ѝ се
Коментари Харесай

Евелин Костова - винаги в движение

Тя живее в непрекъснато бързане, само че по гласа ѝ се познава, че това ѝ харесва. С доста упорита работа и може би малко шанс, Евелин Костова е от тези артисти, които работят интензивно още от студентските си години.

Българската аудитория се среща с нея още през 2013 година, когато тя е едвам на 19 и още даже не е влезнала в НАТФИЗ, само че е определена за сериала “Къде е Маги? ”. Следват и други функции в киното и малкия екран като “Sex, неистини & TV ”, “Столичани допълнително ” или двете елементи на “Завръщане ”. В последните години ни разсмива с ролята на Ивон Спасова в комедията “Съни бийч ”, чийто трети сезон ще се излъчва доникъде на май.

Редом с това стои и работата ѝ в Театър “Българска войска ”, където към този момент седма година е член на трупата.

Зад гърба си има функциите на Магдалена в “Много звук за нищо ”, Марияна в “Тартюф ”, Клия в “Черна комедия ”, Хестър Уърсли в “Жена без значение ”, а през беше и премиерата на постановката “Пет дами в идентични рокли ” с реж. Атанас Атанасов.

Днес времето ѝ е разграничено сред театъра и фамилията. Казва, че някак естествено ѝ се получава да съчетава грижите за 3-годишната си щерка с работата в театъра и киното.

Споделя обаче, че едно нещо може да скапе деня ѝ и това е да излезе без слушалки.

Това е и повода да я изберем за самостоятелен тестер новите open-air слушалки Huawei FreeClip. Освен това тя е и консуматор на марката във всекидневието си.



Евелин слуша музика, както за наслаждение, по този начин и за утешение, и държи доста на качеството на звука.

С FreeClip обаче я хвърляме в една напълно нова категория, освен като улеснение и качество, само че и от позиция на жанр.



Huawei FresClip имат две съществени характерни преимущества, които ги вършат идеални за интензивно спортуващите, танцуващите и лудуващите – непоклатимост и сигурност.

Фактът, че не навлизат в ушния канал, дава опция да се улавят задоволително от по-силните и внезапни шумове към вас, да вземем за пример от коли, клаксони и изобщо градската среда.

Техният C-Bridge Design ги прави постоянни даже при доста бурни придвижвания. На процедура е доста мъчно да загубите слушалка.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР