Всичко започнало от неправилно лекуване на зъб през далечната 1999

...
Всичко започнало от неправилно лекуване на зъб през далечната 1999
Коментари Харесай

Защо княгиня Калина остана без нос

Всичко почнало от погрешно лечение на зъб през далечната 1999 година

Единствената дъщеря на Симеон Сакскобурготски – княгиня Калина, преживявала следващ сложен миг в живота си. Царската персона бе хваната предишния уикенд да кара с 1,5 промила алкохол в кръвта по-късно ПТП на паркинга на хотел в курорта Боровец. Благородничката бе арестувана за 24 часа в полицията, а автомобилът ѝ бе иззет. Около случая се разшумя медийно и се появиха десетки спекулации. Оказва се, че княгинята е била извънредно смутена, тъй като в деня на случая изгубила едно от трите си кучета и преобърнала целия курорт, с цел да го откри, само че без триумф, написа Лупа.бг.

От известно време насам Калина, брачният партньор ѝ Китин и синът им Симеон-Хасан живеят в царския замък „ Бистрица “ в Боровец. От години насам обществените появи на княгинята са нищожни, откакто дълги години бе жертва на грозна медийна офанзива от страна на жълтите таблоиди в Испания, които безспирно разясниха фрапантните промени във външния ѝ тип. Неотдавна нейният брачен партньор Китин за пръв път разкри каква е истината за пластичните интервенции на дъщерята на Симеон Сакскобургготски, които напълно не са свързани със суетата.

Всичко почнало от погрешно лечение на зъб през далечната 1999 година и лекарска неточност, довела до остро инфектиране и вирусна зараза. Това е повода да се стигне до серия от интервенции, които да трансформират лицето на княгинята.

„ През 1999 година, до момента в който учи изкуство в Лондон, тя отишла при ортодонт, който да облече два нейни зъба, само че за неприятен шанс зъболекарят пробил прекалено много основата на челюстната кост. Това предизвикало съществени проблеми, инфектиране, вирусна зараза и нова намеса “, изяснява Китин. Една година по-късно, по време на негова експедиция, на която Калина го съпровожда, инфекцията се възобновява. Никой обаче не ѝ обръща огромно внимание, тъй като в началото изглеждала като дребен проблем.

„ В тези дни експедицията ни таман бе почнала и Калина бе в лодката. Нямаше опция за помощ или да отиде в болница. Условията в морето предизвикаха обостряне на инфекцията, положението ѝ се утежни, като възпалението засегна и част от окото ѝ. Трябваше незабавно да се върнем на сушата и ние го направихме. По неотложност тя бе оперирана, като приоритет бе премахването на инфекцията, което аргументи увреждания от изящен темперамент. Това е истината за казуса и положението на носа на Калина “, разкрива Китин Муньос.

Княгинята се появи за първи път с опериран нос точно на сватбата си с мореплавателя през 2002 година в двореца „ Царска Бистрица “. Тя е единственото дете на цар Симеон II и кралица Маргарита, което има българско поданство и знае български език. Калина употребява всеки мотив, с цел да облече национална носия и да популяризира българската история и обичаи пред света. В България се роди и синът им с Китин – Симеон Хасан, който също е български жител и единствен от царските внуци приказва родния си език. Извън проблемите с носа княгинята била постоянно в отлична физическа форма, споделя брачният партньор ѝ. Това се дължало на здравословния ѝ метод на живот, ежедневните тренировки и вярното хранене. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР