Всичко по магистрала Струма“ беше блокирано. Тъжно ми е. Две

...
Всичко по магистрала Струма“ беше блокирано. Тъжно ми е. Две
Коментари Харесай

Борисов издаде тайната! Ето кой ще прави правителство

Всичко по автомагистрала „ Струма “ беше блокирано. Тъжно ми е. Две години застой. Това са обстоятелствата, които ни донесе „ Промяната “.

Това съобщи на изключително включване в обществената мрежа някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.
-->
„ Хората желаят да видят ГЕРБ в ръководството, да отчетем грешките си и да сме изменени “, сподели Борисов.

„ Последното държавно управление бе добре работещо. Много от хората там ги познавам, те бяха на по-ниски позиции по време на нашето ръководство. Гълъб Донев е удобен, сдържан и порядъчен. Умее да си прави работата. Росица Велкова беше зам.-министър години наред при нас във финансите и знам нейните визии “, сподели Борисов.

„ Към някои от тях имаме огромни забележки, само че партиите действително абдикираха от ръководството “, добави водачът на ГЕРБ.

„ Когато „ Да, България “ претендираха за третия мандат, Христо Иванов ми сподели, че аз съм му мислел неприятното, че съм му мислил политическата гибел. Какво значи това, в случай че пожелая на някого да е министър председател, значи желая да го унищожа. После почнаха – в случай че не сме ние, няма ръководство “, сподели той.

По думите му в този момент ще се похарчат още 100 млн. за избори, ще се получи същото.

Мен последно някой може да ме заподозре във връзки с Радев, с изключение на някоя болна глава. Ние му даваме по този начин властта на Радев, той ръководи. Ние си приказваме за локални избори “, сподели Борисов.

Рискът страната да потъне след локалните избори е голям, в случай че не ни пристигна акълът в главата “, предвижда Борисов.

„ С отиването на „ Промяната “ от ръководството, бензинът падна с един лев. Факт. Напрежението в света и  Украйна е все по-голямо, само че като се маханха Кирил и Асен, готивото е с лев по-ниско. Как си го обяснявате? Кой докара галопиращата инфлация? Политиката на Асен Василев. 

" ГЕРБ има ясно политика. Били сме в коалиция два пъти – един път с Република България и един път с Патриотите. С такива партии имахме сечение. 

„ Фактът, че те се сплотяват, значи, че ние сме първи. Те желаят да си съберат процентите, с цел да кажат, че са повече от нас. Това са обединения, съшити с бели конци. Политическа партия към този момент са извънредно лява партия, по-лява от Българска социалистическа партия “, сподели той и попита по какъв начин дясна и лява партия ще работят дружно.

„ Ние с Движение за права и свободи и „ Възхода “ приехме всичко значимо за Демократична България. Къде бяха Политическа партия. Искат да махнат Гешев и да сложат Рашков. Това ли е промяна “, попита Борисов.

„ Ние знаем по какъв начин се прави, като дойдем да управляваме след два месеца, ще свършим цялата работа “, даде обещание Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР