Всичко, което се говори до момента за подслушвания на политици

...
Всичко, което се говори до момента за подслушвания на политици
Коментари Харесай

Митов: Подслушването е измама

Всичко, което се приказва досега за подслушвания на политици ми наподобява на ченгедийска интервенция и машинация. За тези 2 седмици имаше време да се извадят доказателства и до ден сегашен нямаме нито доказателство, че нещата са правилни. Това съобщи пред бТВ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. Той изиска да се извадят доказателства допустимо по-скоро по този скандал и да се посочат източниците на тази информация. ГЕРБ също доста желала да се запознае с доказателствата.

" Някой им бил споделил?! Нека кажат кои са им източниците. В България не могат да се унищожат следите. Винаги може да се потвърди в ДАНС, издават се позволения и в съда. За мен цялата тази история е машинация. Не може Бойко Рашков да каже: " Ще изкарам доказателства, когато аз реша. Прехвърлят си топката с ген. Атанасов ", сподели Митов. Според него се печели време, с цел да се изфабрикуват някакви доказателства.

" Служебният кабинет искаше да обезглави службите и съумя. Президентът Радев досега към момента не е дал изказване по залавянето на съветските шпиони. Има задоволително история, че Радев не е предан на нашата евроатлантичекса интеграция ", добави зам.-председателят на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР