Всичко, което правим от началото на това Народно събрание, го

...
Всичко, което правим от началото на това Народно събрание, го
Коментари Харесай

Владислав Панев за взрива срещу Гешев: Това е атентат срещу съдебната реформа

Всичко, което вършим от началото на това Народно заседание, го вършим в оптималната бистрота. Обявихме, че няма да подкрепим мандата на и проектокабинетът ни ще бъде без министри на. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " - "  Владислав Панев.
Всичко по тематиката: Опитът за нападение против основния прокурор Иван Гешев 51
Смятаме, че това, което предложихме през днешния ден, е кабинетът, който може да извърши нужните промени в комплицираната обстановка, в която се намира страната ни и светът. Отговорът, че в кабинета няма да има министри на е еднопосочен и мисля, че от дълго време е прочут на господин Борисов, съобщи Панев.

От всеки един народен представител и всяка една парламентарната група зависи по какъв начин ще гласоподава за кабинета. Ние сме подготвени за всевъзможни разновидности, означи той, като не изключи опцията, в случай че не поддържат проектокабинета Денков, ПП-ДБ да търсят поддръжка от други политически сили в Народното събрание.

По-скоро съм оптимист, че това Народно заседание ще излъчи кабинет. За мен водещият вид е с втория мандат и с министър председател акад. Денков, уточни зам.-председателят на ПГ на Политическа партия - Демократична България.

По думите му препоръчаният за министър председател акад. е избрал за министър на финасите поради експертизата му.

Вървим към обстановка на световна криза и на България ѝ е нужно от ловко управление в икономическата сфера, с цел да излезем от тази обстановка. Нужно е ловко управление и политическа отговорност от страна на, съобщи Владислав Панев.

Той разяснява и опита за нападение против основния прокурор.

Това е атентат против правосъдната промяна. Бих го оприличил на пожара в Райхстага. Допреди този пожар Хитлер е бил канцлер в съдружно държавно управление, а по-късно е станал деспот. Прокуратурата би трябвало да проверява всички версии за случая. Надявам се този път прокуратурата да си свърши работата, а не както всякога – да не я свърши, сподели още Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР