Автомобилът, който причини тежката катастрофа на булевард Руски“ в Пловдив,

...
Автомобилът, който причини тежката катастрофа на булевард Руски“ в Пловдив,
Коментари Харесай

С колко се е движил джипът, причинил тежката катастрофа в Пловдив?

Автомобилът, който аргументи тежката злополука на бул. „ Руски “ в Пловдив, се е движил с над 150 км в час. Камерите на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “ към община Пловдив са снимали придвижването му, заяви Георги Стоилов, началник на компанията.

Тежкият случай стана рано в понеделник към 3:30 ч. и лиши живота на двама млади – 21-годишно момче и 20-годишно момиче. Мощен джип се е врязал с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. „ Шести септември “. 

Според калкулации на специалистите от общинската компания колата се е движила с изключително  висока скорост - над 150 км в час . Записите са предадени на полицията. От общинското дружество възнамеряват да сложат спомагателни камери, които да понижат тежките произшествия на булеварда.

Изненадващо лидерът, предизвикал жестокия случай, е изгубил ръководство над автомобила, качил се е на разграничителната линия и  се е блъснал в няколко чинара. От удара автомобилът се разцепил на две –  предната част се врязала  в едно от дърветата, а задната изхвърчала на пътното платно, съобщи bTV.

На място е умрял 21-годишният водач и 20-годишната му спътница на предната седалка.  Приятелите им  – момче и момиче на 22 години, които са се возили откъм гърба, са в болница. По-тежко е положението на момичето.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР