Всичко е ясно разписано в нашата програма - основни приоритети

...
Всичко е ясно разписано в нашата програма - основни приоритети
Коментари Харесай

Станислав Младенов, БСП за България”: Изключително горд съм с нашата листа от стабилни и ерудирани хора

" Всичко е ясно написано в нашата стратегия - съществени цели са казусът с демографската рецесия, поощряване на заетостта, добавки за майчинство, спомагателни тласъци за младите фамилии. С сътрудниците от листата не спирахме да обикаляме всеки от кварталите в нашия регион, като бяхме откровени и почтени с хората. Голяма част от нашите симпатизанти се опасяваха да отидат до урните, желая да ги прикани да не се опасяват от машинния избор. Нашите упования са Българска социалистическа партия да стане първа политическа мощ. Изключително горделив съм с нашата листа, състои се от постоянни, ерудирани хора, които пазят социалистическите цели ", съобщи Станислав Младенов, трети в листата на " Българска социалистическа партия за България " в 25-ти МИР София в " Думата е ваша " по БСТВ

Младенов разяснява настоящите проблеми в 25-ти МИР и закъснялата държавна помощ по време на пандемията: " Твърдо се противопоставяме на опити за уплътняване на града и лишаване на зелените площи. Като предприемчив комитет поискахме да се срещнем с основния проектант на София по случая с презастрояването на ул. „ Войводина могила “, само че той отхвърли. В четвъртък ще отидем за среща с него, само че подозираме, че ще би трябвало да му желаяме оставката. Държавата бе мащеха към данъкоплатците си по време на пандемията. Получиха извънредно дребна държавна помощ, а предприятия, които аплайваха предходната година още не са ги получили. В момента тече развой на преструктуриране от средства за подкрепяне към заеми. Голямата ми цел е в края на мандата да няма небогати. "

" Коруптокрацията, основана от ГЕРБ и Борисов, завърши и те няма да се върнат на власт, никой не желае да приказва и да бъде с тях. Баните в „ Овча Купел “ и Горна Баня имат запаси, че може да действат като СПА-центрове. Ако имаме схващане по обществената стратегия, може хора с невисок обществен статус да получават балнеолечебни грижи. Има огромно разминаване на предназначението на банята към днешна дата. Моделът, който е заложен в банята в „ Овча купел “ е същият като модела, по който е изпълнена спортната зала в Бургас, където системата за фото-финиш е взета с социална поръчка за 267 790 лв., до момента в който действително непосредствено от производител коства 2000 $ ", обясни претендентът за народен представител.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР