Всичко е свързано, така че няма такова нещо като случайна

...
Всичко е свързано, така че няма такова нещо като случайна
Коментари Харесай

Какво са космически връзки и как да ги разпознаем

Всичко е обвързвано, тъй че няма такова нещо като инцидентна среща. Хората в живота ви не са там инцидентно, а заради галактическите връзки.

Вселената е толкоз комплицирана и взаимосвързана като паяжина. Всичко, което се случва, визира всичко останало. Макар че това може да е плашеща вероятност, може да бъде и вдъхновяващо. То значи, че всичко в нашия живот е резултат от галактическите връзки.

Вашето битие тук в материалния свят може да не е вашият единствен опит в живота. Много култури имат вяра, че имаме доста животи и че във времето сред тях ние се подвизаваме в духовното царство. Вие сте съществували преди да се родите и ще продължите да съществувате, откакто умрете.

Докато сме в тази духовна сфера, ние можем да създадем избор за идващия ни живот. Нашите души избират какви прекарвания желаеме да имаме и каква цел желаем да реализираме. Избираме тези неща, които ни оказват помощ да растем духовно. И ние избираме галактическите връзки, които ще ни разрешат да създадем това.

Космическите връзки са тези хора, които идват в нашия живот, с цел да ни оказват помощ да се развиваме и да растем. Тези хора са жизненоважни за нашето духовно израстване. Те влизат в живота ни за миг или пък цялостен живот. И в двата случая, те могат да трансформират хода на нашия живот вечно.

Нашите галактически връзки може да не са същества, изпълнени с обич и светлина. Често научаваме толкоз от сложните хора в нашия живот, колкото и от тези, на чието наличие се любуваме. Тези, с които сме галактически свързани, влизат в живота ни, с цел да ни оказват помощ да погледнем нещата по нов метод, да излекуваме болката си и да променим посоката.

И по този начин, по какъв начин да разпознаваме човек в живота си, който е от нашите галактически връзки?

Те раздрусват нещата

Космическите връзки дисбалансират нашия живот. Тези хора ни принуждават да погледнем метода, по който живеем и да решаваме дали дали желаеме да продължим по този метод. Те могат да ни оказват помощ да осъзнаем някоя неправда, да ни припомнят за нашите същински полезности, да ни предизвикват да следваме нашите фантазии или просто да ни припомнят да оценяваме чудото, че сме живи на тази планета.

Те ни лекуват

Нашите галактически сътрудници постоянно обезпечават надълбоко излекуване на нашите души. Те имат вяра в нас и ни оказват помощ да преодолеем болката от нашето минало. Тези хора ни припомнят, че всичко, през което прекосяваме, е част от нашето духовно пътешестване. Те могат да ни оказват помощ да продължим напред, когато сме заседнали в болката.

Те ни въодушевяват

Когато човек влезе в живота ни, който живее живот, за който можем единствено да мечтаем, той ни въодушевява за смяна. Те могат да ни припомнят, че нашите фантазии са вероятни и да ни оказват помощ да „ скъсаме веригите “. Често можем да спечелим голямо възприятие за персонална мощ, в случай че прекарваме време с тези хора, които имат вяра, че всичко е допустимо.

Те ни припомнят за нашата цел в живота

Понякога, когато срещнем някого, има незабавна връзка. Чувстваме се като че ли познаваме този човек цялостен живот. И нещо обвързвано с него ни припомня кои сме в действителност. Сякаш нещо се включва и ние ненадейно си спомняме нашата връзка с божественото и задачата на душата ни.

Заради упованията на родители, връстници и обществото като цяло, постоянно можем да излизаме от курса в живота си. Научаваме се да взимаме решения въз основа на това, което мислят другите, а не това, което личните ни души ни карат да вършим. Нашите божествени връзки могат да ни оказват помощ да си напомним нашето същинско предопределение и духовна цел в актуалното ни олицетворение.

Те ни предизвикват болежка

Космическите взаимоотношения не вършат безусловно живота ни по-лесен. Когато влязат в живота ни, те провокират статуквото и ни принуждават да погледнем надълбоко в себе си. Това постоянно е мъчително. Понякога по-скоро бихме останали в нашите зони на комфорт и бихме траяли да живеем посредствения си живот. Ние не постоянно имаме смелостта да се надигнем пред истината и да станем това, което би трябвало да бъдем.

Нашите галактически другари могат да ни изтръгнат от зоната на комфорт. Те могат да създадат това леко, а може да стане и по сложния метод. Понякога думите не са задоволителни. Понякога се нуждаем от ритник, с цел да променим пътя си. Трудните взаимоотношения в нашия живот от време на време могат да обезпечат този тласък за смяна по-добре.

Това не значи, че би трябвало да търсим сложни или нездравословни връзки. Просто би трябвало да помним, че можем да се поучим от болката, която преживяхме.

Те ни учат да бъдем отворени

Когато осъзнаем, че хората идват в нашия живот по избрана причина, това ни оказва помощ да отворим сърцата си. Вместо да се опасяваме, ние ставаме по-спокойни, тъй като разбираме по-висшата цел зад всички наши житейски прекарвания. Освобождавайки ни от боязън и ненавист, нашите галактически сътрудници могат да ни трансформират, събуждайки ни към божествените връзки във вселената и нашето място в галактическата сфера.

Инфо: http://megavselena.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР