Всичко друго може да чака, но търсенето на Бог -

...
Всичко друго може да чака, но търсенето на Бог -
Коментари Харесай

Джордж Харисън се преродил в дърво при Маккартни

" Всичко друго може да чака, само че търсенето на Бог - не може. Обичайте се един различен ". Това са последните думи на Джордж Харисън, именуван Тихия Бийтълс, най-младият от четворката, който на този ден, преди 20 години отлетя към Рая.

На 58 години той загуби борбата с рака на белите дробове и стана вторият член на групата, който напусна този свят, откакто Джон Ленън беше погубен през 1980 година

Пол Маккартни обаче има метод да пази връзката с Харисън жива и го поздравява всяка заран. Точно до входната му врата има посадена ела и точно тя е онази парченце от Харисън, която остава жива за Пол.

" Джордж беше разпален по растениевъдството и беше отличен градинар. Даде ми това дърво като подарък. Аз го засадих до портата си и всяка заран, когато излизам с колата, го поглеждам и споделям: " Здравей, Джордж! ", показа Маккартни преди време.

" Колкото повече години минават, толкоз по-често го поглеждам и си мисля: " Това е дървото, което Джордж ми даде! ". Той като че ли се всели в него поради мен и се надявам да е благополучен ". 

Освен че беше част от най-великата група, Джордж се радваше и на сполучлива соло кариера, след разпада на " The Beatles ". Както и на такава със супер групата " Traveling Wilburys ", в която бяха дружно с Боб Дилън, Том Пети, Рой Орбисън, Джеф Лин.

Харисън беше прочут като непретенциозен човек, който не обичаше паниката и пазеше персоналния си живот надалеч от другите.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР