Всички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да

...
Всички зодиакални знаци са различни. Колкото и общочовешки качества да
Коментари Харесай

Трите зодии, които са най-големите гадняри в зодиака

Всички зодиакални знаци са разнообразни. Колкото и всемирен качества да се срещат във всеки един от нас, някои типични разлики ни вършат толкоз разнородни по темперамент.

Измежду всички 12 зодии има 3, някои от представителите на които се открояват като същински гадняри. Те не се интересуват какво мислят другите. Правят каквото си изискат без да се замислят изключително дали нараняват някого с думи и дейности.

Тези самобитни бандити играят по личните си правила. Не очаквайте от тях да се придържат към това, което всички останали вършат.

Тези зодии са сложни и безкомпромисни. Безстрашни бунтовници по природа, те ненавиждат разпоредбите и открития ред.

Понякога даже са лесни за различаване – кожени якета, татуировки, остри думи и погледи.

Кои са трите зодии гадняри в зодиака?

Лъв

Лъвът постоянно е прав. Той прави тъкмо това, което желае. Не слуша нечие мнение, а единствено и само личните си правила. Готов е да отиде надалеч в дейностите си без да мисли за следствията. Така постоянно Лъвовете нараняват околните със сприхавостта си.

Ако Лъвът не е склонен с нещо, той мигновено показва мнението си, от време на време даже много жестоко. Той просто не се интересува какво ще кажат другите и какво ще си помислят за него.

Обича да нарушава разпоредбите, да се бунтува против тях. Лъвовете са упорити, само че считат тази своя линия за увереност.

Лъвовете доста обичат да нервират хората към себе си. Имат вграден радар за слаби места и го употребяват право в десетката, което постоянно наранява мощно. Като огнен знак, Лъвът е доста самостоятелен и има потребност от персоналното си пространство. Затова може да бъде доста ядовит, когато околните му прекрачат границата.

Стрелец

Стрелецът е цялостен бунтовник. Той може да бъде див и прекомерно свободомислещ. Не се преценява с мнението на хората и е подготвен да опонира гневно, в случай че не е склонен. Склонен е към нарушение на разпоредбите.

Обича да се забавлява, а от време на време и на непознат тил.

Стрелците са мъчително откровени и почтени. Няма да им мигне окото, в случай че би трябвало да ви кажат, че сте надебелели, че сте се облекли извънредно или че постъпката ви е отвратителна. Нетърпеливи са, неспокойни и склонни да пресилват нещата, когато желаят нещо от някого.

Лесно губят хладнокръвие и избухват за незначителни за близките неща. Злопаметни са и могат да помнят цялостен живот, в случай че са се почувствали засегнати от някого.

Стрелците са дейни по природа и бързо губят самообладание и интерес. Така се държат и в другарствата, и във връзките.

Могат да накарат човек да се отврати от високото им самочувствие, което при някои граничи с надменност.

Водолей

Водолеят е една от най-индивидуалистичните зодии. Те следват собствен личен темп. В доста случаи се въодушевяват от съвременни способи на мислене, присъщи за масата от хора, само че не си го признават. Винаги намират метод да показват вижданията си като свои.

Способни са да изопачават истината до последно, единствено с цел да не се признаят за отговорни. Дори да знаят, че не са прави или че са наранили някого, не се извиняват или в случай че се извинят – акцентират аргументите, заради които и ответната страна въпреки всичко е сбъркала.

Няма водолей, който да няма високо мнение за себе си. Те не се свенят да го показват. Водолеят може да наранява мощно и то право в задачата единствено с една дума, а доволната му усмивка въобще да не помръдне от лицето му./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР