Всички знаем за многобройните претенции на звездите, за да вземат

...
Всички знаем за многобройните претенции на звездите, за да вземат
Коментари Харесай

Великият Claptone ще събере очите ви с условието си да пее в Халкидики!

Всички знаем за многочислените искания на звездите, с цел да вземат присъединяване в разнообразни мероприятия. Е, този път ще се смаете. Claptone не остава по-назад от останалите музиканти от своя сан.

Сред настояванията му са да получи тонове алкохол, с който умерено могат да бъдат изпълни три общоприети стаи. Това изискване той е сложил, с цел да вземе присъединяване в хаус фестивала Halkidiki Adventure, където ще пуска миксовете си дружно с още доста огромни имена.

Claptone e един от най-обичаните фенове на хаус траковете. Тълпи от дами постоянно преследват загадъчния музикант, който крие лицето си зад маска. Изисканата композиция от мистицизъм, диско и фънк безспорно ще вълнува ужасно доста и българките, които се молят скоро да имат среща с него.

Повечето неща от персоналния му живот остават загадка, макар напористите меломанки, които ровят към личността на мистериозния музикант.

Второто издание на Halkidiki Adventure Festival ще се организира в живописния регион на Калитеа (в превод „ хубава панорама “ на Халкидики. В него ще се включи цяла плеяда от десетки настоящи имена от международната и българска електронна сцена - AND.ID (Гърция), Claptone (Германия), Detlef (Гърция), DJ Lion (Сърбия), Gabriel Del (България), Hector Couto (Испания), Kaiser Souzai (Германия), Leonardo Gonnelli и още доста.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР