Всички знаем колко е добре за нашето здраве в по-променливо

...
Всички знаем колко е добре за нашето здраве в по-променливо
Коментари Харесай

Сок от лимон - защо да го пием?

Всички знаем какъв брой е добре за нашето здраве в по-променливо време да набираме задоволително Витамин С на организма си. Зимата е времето, когато най-вече консумираме лимони и цитруси. Лимоните могат да се изцедят и да се пият на сок, също по този начин да се употребяват за дресинг на салата или за овкусяване на риба и месо, даже и за изработката на някои коктейли.

Лимоните и тяхната консумация е доста подобаваща, с цел да повишим имунната си система. Тъй като лимоните са много кисели и доста от нас не могат да ги ядат по този начин, множеството хора избират да си изцедят лимони на сок и в композиция с вода или изцеден портокал е едно доста прелестно пиво.

Ако консумираме лимонен сок заран на гладно, ще засилим нашия метаболизъм.

Освен източник на Витамин С и някои Витамини от група B, лимонът се предлага също по този начин при хора с диабет, болен корем или такива, които страдат от затлъстяване. Лимоновият сок работи удобно при тях даже и при хора със сърдечни болести и с висок холестерол.

Ако приемате лимонен сок всеки ден, това ще усъвършенства холестерола и даже ще понижи тежестта ви. Също по този начин, когато пиете лимонен сок, изключително заран, се чувствате витални и енергични.

Лимоновият сок е удобен и при настинки, висока температура и запек. При неразположение, повръщане и гадене една чаша лимонен сок може да Ви накара да се почувствате в действителност добре.

 Лимони и цитруси

Защо да пием лимонен сок ли?

Защото е потребен и оказва помощ на тялото ни да си набира нужните витамини и съставки, с цел да сме здрави и енергични.

Горещо предлагаме да приемате по една чаша прясно изцеден лимонен сок с вода заран на гладно като старт на деня.

Ползите от лимоновият сок са в действителност доста. Консумацията му е целесъобразна и в действителност ще ни накара да се усещаме добре и витални.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР