Всички знаем как изглежда влюбеният мъж и кои са сигналите,

...
Всички знаем как изглежда влюбеният мъж и кои са сигналите,
Коментари Харесай

11 объркващи начина, с които той ти показва, че те харесва

Всички знаем по какъв начин наподобява влюбеният мъж и кои са сигналите, които го издават. Знаем обаче и че за мъжете нищо не знаем.

Забелязвала ли си какъв брой необичайно са способни да се държат, изключително когато харесват жена. Склонни са да вършат неразбираеми за нас неща, единствено и единствено да я впечатлят. Подбрахме за теб 11 от най-объркващите флирт сигнали, които той ти дава ;)

1. Държи се самоуверено и се акцентира непрекъснато с качествата и достиженията си – има два разновидността – или е нарцис или в действителност си пада по теб, само че не знае по какъв начин да те впечатли ;)

2. Търси непосредственост – когато той е в близост, като че ли нямаш персонално пространство – той постоянно се оказва до теб, към теб, покрай теб. Не е инцидентно ;)

via GIPHY

3. Слуша те деликатно, даже когато не приказваш на него и се пробва да се намеси в диалога. Да, това демонстрира интерес и несъмнено те харесва. 

4. Съгласява се с всичко, което кажеш, смее се на шегите ти, даже и на плоските, по всичко проличава, че те идеализира ;) 

5. Приятелите му – Забележи по какъв начин се държат приятелите му когато сте дружно, дали се подсмихват до момента в който си говорите или непрекъснато загатват за флирта сред вас. Ако е по този начин, най-вероятно знаят, че си пада по теб:)

via GIPHY

6. Понякога съзнателно се дистанцира от теб или те пренебрегва, тъкмо откакто се е държал като че ли е влюбен до уши в теб. Най-вероятно ти си се държала студено и това е повода той да се отдръпне. Спокойно, краткотрайно е ;)

7. Флиртува с други дами и то пред теб. Това рядко го вършат мъжете, които знаят по какъв начин да впечатлят една дама. Понякога обаче съзнателно флиртуват с други дами пред теб, единствено, с цел да те нервират и да видят дали ще реагираш.

8. Унижава се – Когато един мъж е вдлъбнат по теб, той е податлив да се държи неуместно, хлапашки, от време на време самоуверено, само че влюбеният мъж ще стигне даже до там да се унижи поради обекта на желанията си.

via GIPHY

9. Опитва се да наподобява мощен, самоуверен и неустрашим. Не приема добре шегите във връзка на мъжествеността му пред теб.

10. Прави неща, отвън зоната си на комфорт – Не се учудвай в случай че върл алпинист, реши да прекара ваканцията си на морето единствено поради теб или противоположното. Ако един мъж в действителност си пада по теб, той е податлив да се захване със занимания, които не са му по усета, с цел да бъде с теб.

11. Помни името ти, само че в никакъв случай не го загатва – като че ли се тормози, че по тона му ти и всички към теб ще разберете какъв брой е вдлъбнат. Обикновено се обръща непосредствено към теб или ти измисля прякор, само че заобикаля да те вика по име ;)

И още за влюбения мъж:

Искаш любопитни секрети за любовта и секса? Харесай Facebook страницата ни и открий отговорите ;) 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР