Всички знаем, че мъжете са от Марс, а жените от

...
Всички знаем, че мъжете са от Марс, а жените от
Коментари Харесай

Дами, мъжете мразят тези пет женски качества

Всички знаем, че мъжете са от Марс, а дамите от Венера. Е, през последните години разликите сред половете бяха значително позагладени. И въпреки всичко, има си качества, които са типично женски или типично мъжки. Както и такива, които нервират - без значение от пола. Кои са женските качества, които нервират мощния пол?

Силният пол не е обожател на драмите. Мъжете не обичат дами, които непрекъснато изпадат в някакви трагични отклонения и обстановки. Емоциите са хубаво нещо, само че гледайте да си ги спестявате пред обичания. Иначе напълно скоро той ще стартира да нервничи и е прекомерно евентуално да потърси щастието другаде... Според много представители на мощния пол, прекомерно прочувствените дами имат проблем с душeвността.



Те обичат да им дават упътвания, само че нежно... Дами, мъжете обичат да им споделят какво да вършат, само че не прекомерно непосредствено и не прекомерно жестоко. Все отново никой не желае да му размахват пръст или да стоят пред него с ръце на кръста под формата на буквата " Ф ".

Хубаво е да имате самочувствие, само че е добре то да е с покритие. Мъжете не обичат половинките им да са въздух под налягане. То пък кой ли обича? Може и да сте сладки с вирнато нагоре носле, само че не го демонстрирайте прекомерно постоянно. Дразни!



Не обичат неблагодарни половинки. Всеки човек обича да се усеща потребен и също по този начин да усеща благодарността на хората, за които прави всичко. И мъжете, също както и ние, обичат дребните жестове, с които да им демонстрираме, че значат доста за нас.

Материални? Да, само че с мярка. Факт, живеем в веществен свят. Но въпреки всичко никой не желае другият да е с него единствено, поради парите. Дори това да е водещото при вас, постарайте се да не го демонстрирате.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР