Всички тестове за коронавирус на футболистите, треньорите и служителите на

...
Всички тестове за коронавирус на футболистите, треньорите и служителите на
Коментари Харесай

Без нови положителни тестове за COVID-19 в Етър

Всички проби за ковид на футболистите, треньорите и чиновниците на „ Етър”, направени на 1 октомври, са негативни, оповестиха от клуба. Това значи, че за мача с ЦСКА-София старши треньорът Петко Петков ще разполага най-малко с футболистите от последните два мача. В това чисто не влизат тестванията на петимата играчи с позитивни проби отпреди две седмици, чиито резултати се чака да излязат по-късно през днешния ден.

" Добрата вест е, че всички проби от през вчерашния ден са негативни. Става въпрос за всички играчи и треньори, които са на стадион „ Ивайло” и водят подготовка. На хората, които бяха под карантина, чакаме резултатите през днешния ден следобяд. На тези от тях, които покажат негативни проби, карантината ще бъде анулирана и ще могат да оказват помощ на отбора”, съобщи административният шеф Страцимир Тинчев.

Заради променения начален час на мача, който става 20:15 ч., има корекции по организацията на мача. Билетите са на цена 10 лева и в събота не престават да се продават от 10 до 19 ч. на касата до Спортния диспансер. В неделя от 10 ч. тя също отваря, а от 16 ч. - още две каси от южната страна на стадиона за почитателите на ЦСКА-София. От 17 ч. отваря и втората каса от северната страна.

" Нека хората не чакат последния миг, с цел да няма скупчвания. През Ивентим сме пуснали продажба за почитателите на ЦСКА, които ще бъдат в целия южен бранш на стадиона. Призоваваме и тях да си ги купуват оттова. Феновете на ЦСКА ще вършат шествие във В. Търново преди мача и още от 16 ч. могат да си купуват билетите на стадиона. Входовете ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Призоваваме да се съблюдават противоепидемичните ограничения и да се сяда през една седалка и да се съблюдава разстояние от 1.5 метра. Децата до 10 година влизат гратис, а тези до 18 година влизат с компаньон и с декларация. Забранено е внасянето на храни и питиета в стодиона, вътре има проведени пунктове. Такива ще има и на южните трибуни за гостуващите фенове”, съобщи Страцимир Тинчев.

Новото е организирането на две почитател зони преди мача. „ Едната ще бъде от 12 ч. пред почитател магазина, в нея ще има храни и питиета, занимания и игри за деца и възрастни с топка, изобразяване на лицата с боички и така нататък „ С това целим да разпространяваме марката „ Етър” и да подпомогнем финансово клуба. Организатори са клубът и Фенклуб „ Етър” взаимно с Община В. Търново, „ Бритос”, „ Олимпус”, „ Панаирни фестивали”, „ Горна Баня”, „ Диферент медия” и „ Би саунд”. Огромната част от приходите влизат в касата на клуба. Същата почитател зона ще има и на ул. „ Филип Тотю” от 17 ч. за почитателите на ЦСКА с храни, питиета и музика. Улиците към стадиона от 13 ч. в неделя ще бъдат затворени и освободен паркингът. Феновете на „ Етър” ще паркират до Ледената пързалка, а тези на гостите – на „ Филип Тотю” и „ Бойчо войвода”, заяви Тинчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР