Всички срещу ГЕРБ. Това е новото мнозинство в парламента. То

...
Всички срещу ГЕРБ. Това е новото мнозинство в парламента. То
Коментари Харесай

Новото мнозинство: Всички срещу ГЕРБ

Всички против ГЕРБ. Това е новото болшинство в Народното събрание. То стана ясно при гласуването на процедурните правила за избор на парламентарен началник, препоръчани от „ ИТН ”. Те плануват избор на парламентарен началник с повдигане на ръка.

Поименно гласоподаване за началник на Народното събрание изиска Александър Ненков от ГЕРБ. Вотът би трябвало да е със ставане и заявление: ЗА, ПРОТИВ или ВЪЗДЪРЖАЛ съдебна експертиза, разгласи Ненков.

И в двата случая гласуването е очевидно, в единия случай е 5 минути, в другия – 15. Да се придържаме към плана за решение, опонира Татяна Дончева от „ Изправи се! Мутри вън! ”. И предвижда, че предлагането на ГЕРБ ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева, няма да получи повече от 75 гласа.

Гласуването сподели, че няма нито един народен представител, който да гласоподава дружно с ГЕРБ. 74 души от ПГ на ГЕРБ поддържаха предлагането на Ненков. Останалите гласоподаваха за текста на „ ИТН ”.

Така стана ясно, че болшинството в новия парламент, което Татяна Дончева назова болшинство на смяната, е всички против ГЕРБ
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР