Музикалният каталог на Queen е един от най-, ако не

...
Музикалният каталог на Queen е един от най-, ако не
Коментари Харесай

Queen продават правата и каталога си на Sony Music за 1,27 млрд. долара

Музикалният азбучник на Queen е един от най-, в случай че не и най-ценният в рока, с класики като „ Bohemian Rhapsody “, „ Another One Bites the Dust “ и „ We Will Rock You “. Тази договорка би се трансформирала в най-голямото придобиване от този тип.

Досега това бяха единствено спекулации. Съобщава се, че Sony Music е водила договаряния за придобиване на каталога на именитата рок група Queen, в това число шлагери като „ Bohemian Rhapsody “, „ We Will Rock You “, „ We Are The Champions “ и „ Another One Bites The Dust “.

Вече има спомагателни отчети, които наподобява удостоверяват, че музикалният азбучник на Queen, дружно с редица други права, публично е в развой на придобиване от Sony Music за към 1,27 милиарда $

Според отчет на Variety, който цитира Hits, единствените доходи, които не са обхванати от договорката, са за осъществявания онлайн, които създателите Брайън Мей и Роджър Тейлър, които към момента интензивно вършат турне с артиста Адам Ламбърт, ще запазят.

Независимо от това, това го прави най-голямото придобиване от този тип в миналото, защото музикалният азбучник на Queen е един от най-ценните в рока. Групата регистрира 52 милиона месечни слушатели в Spotify, което прави каталога необикновено мечтан – изключително откакто през последните години имаше голям вкус за придобиване на музикални каталози.

Тези вложения са извънредно атрактивни, тъй като песните могат да бъдат употребявани във филми или реклами и затова да създават хонорари за притежателите на правата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР