Всички се гордеем със световно известни български актьори като Нина

...
Всички се гордеем със световно известни български актьори като Нина
Коментари Харесай

Българите в Холивуд, за които не знаем

Всички се гордеем със международно известни български артисти като Нина Добрев, Мария Бакалова и Станислав Яневски. Родните гении в Холивуд обаче надалеч не се изчерпват единствено с лицата от екрана, написа каналът на Ралица Петровa във vbox7. Ето кои са българите, завладяли развлекателната промишленост зад кулисите:

Георги Сандев

Негов постоянен клиент е Мадона, от Victoria’s Secret желаят да работи за новата им акция, а сестрите Бела и Джиджи Хадид го канят да ги гримира за аления килим... За множеството гримьори сходен сюжет звучи като фантазия, само че за българина Георги Сандев това е просто всекидневие. Освен изброените звезди в листата му със звездни клиенти попадат и имена като Барбара Палвин, Ирина Шайк и Нина Добрев.

Георги Боршуков

Всички помним паметната сцена от “Матрицата”, в която Нео забавя хода на летящ към него патрон. Това, което доста от нас не знаят обаче е, че специфичните резултати в фрагмента са дело не на различен, а на българина Георги Боршуков – в действителност, хитовата поредност даже му носи Оскар.

Тодор Лазаров

Каскадьорът Тодор Лазаров е забъркан в над 100 и двадесет кино лентата, измежду които хитови продукции като “Игра на тронове” и “Троя”. Най-добрата част? Лазаров има другарски връзки с Дуейн Джонсън – Скалата, и споделя, че артистът е “страшен пич”!

Невена Николова

Дизайнерката Невена Николова може да е родена в Пазарджик, само че триумфът ѝ завладява целия свят – от Холивуд до филмовия фестивал в Кан. Роклите ѝ са носени от звезди като Никол Шерцингер, Елизабет Хърли и Мили Макинтош. Освен тях, надарената българка облича и доста членове на британския кралски двор, измежду които Пипа Мидълтън и Елиз Тевенет.

Кирил Василев

Когато идва в Милано през 2007, Кирил Василев е просто нормално момче с обич към фризьорството. След години усърдна работа обаче, шансът му се усмихва и той бива зает да фризира не различен, а... самата Донатела Версаче. Българинът толкоз впечатлява стилната икона, че тя го наема като собствен персонален фризьор. Предполагаме, че се справил добре със задачата, защото към този момент 10 години извършва тази служба!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР