Всички потребители на Вайбър ще могат да научават за туристическите

...
Всички потребители на Вайбър ще могат да научават за туристическите
Коментари Харесай

България ще се рекламира чрез Вайбър

Всички консуматори на Вайбър ще могат да научават за туристическите забележителности на България. Министерството на туризма показа първата българска услуга в търсачката на Вайбър, която е взаимен план с iLoveBulgaria. По последни данни към 900 млн. души в света употребяват този чат.

След като предходната година беше стартиран планът "Аз обичам България ", все още в него има 5000 туристически забележителности. Сега по думите на министъра на туризма Николина Ангелкова за първи път със забележителностите ще могат да се срещат и потребителите на Вайбър.

"Радвам се, че сме първите в света, които като страна се включваме във Viber Chat Extensions, което ни дава спомагателни преимущества. Важно е, че нямаме финансови задължения, а въз основата на бартерна разменна информация имаме достъп до толкоз доста консуматори. 900 млн. консуматори в света са изключителна опция да разпространяваме България като туристическа дестинация ", сподели Ангелкова.

Приложението iLoveBulgaria има над 40 хиляди почитатели в обществените мрежи, а над 70 хиляди души приказват за него, а споделянията са повече от 2 млн.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР