Всички политически партии към настоящия момент се подмазват на антиваксърката

...
Всички политически партии към настоящия момент се подмазват на антиваксърката
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Правителството е страхливо и нерешително

Всички политически партии към сегашния миг се подмазват на антиваксърката група и жертват държавността поради изборите. Това сподели водачът на НФСБ и претендент за президент с номер 4 от интегралната бюлетина Валери Симеоновпред Българска национална телевизия, представен от " Стандарт ".

„ Става въпрос за доста тежка зараза и рискова за цялото човечество болест. Не желая България да изпада в ситуацията на Америка в края на 15 в. и началото на 16 в., когато коренното население 80 – 90% от индианците са измрели от вариола, тъй като са нямали натурален имунитет. Не желая България да бъде индианска страна. България в никакъв случай не е била в по-тежка война от в този момент. Най-тежка е била Първата международна война.

Тогава са загивали по 106 души дневно или са били убити. Сега 180 – 160 над 200 до 306 умират. Ние сме в тежка война с доста мощен и подъл съперник и не вземаме съответни ограничения за опозиция против него “, уточни Симеонов.

„ Не желая да се хвърля всичко върху националистите и патриотите. Всички политически партии към сегашния миг се подмазват на антиваксърката група и се пробват да не изгубят електорат преди изборите, те жертват държавността поради изборите. Не може лидерката на една от партиите да излезе и да каже, че е некавсинирана, тъй като е преболедувала, друга огромна партия споделя, че не би трябвало ограниченията да са толкоз строги, а трета – че това е удар върху демокрацията.

Идват избори и в държавното управление са страхливи и нерешителни. В момента би трябвало да се вземат здравни, а не политически ограничения. До момента ограниченията са половинчати. Трябва да се спре присъственото подготвени в учебните заведения, тъй като там е най-голямото разпространяване на вируса. Тези проби няма да бъдат вземани вярно. Как ще го вършат учителите, като първо карат децата в класовете? Ако има някой инфектиран, те ще трансферират незабавно вируса. Това са фиктивни и половинчати ограничения “, съобщи водачът на НФСБ.

По думите му наложителни би трябвало да има имунизиране за групи като полицията да вземем за пример. „ Това са го създали всички други страни. Ние сме във време на война и нямаме време за увещание, изгубили сме интервала за увещание. Трябваше да се направи частична смяна в законодателството. Всичкото говорене на политическите партии, водачи и мангърчета би трябвало да се счита за държавна измяна при война. Кой прави реклама на съперника?

Трябва страната да вземе ограничения. Основният метафизичен въпрос е дали страната има задължението да избавя тези, които не желаят да си спасят живота си, или би трябвало да ги остави да измрат. Държавата би трябвало да вземе ограничения и в случай че би трябвало силово да избавя живота на хората “, уточни той.

„ Аз приказвам като общественик и постоянно ползите на страната са били над ползите на моята партия и коалиция и над моите. Дали ще стана президент, хората ще решат “, съобщи Симеонов.

„ Сегашното държавно управление, може би тъй като е служебно, не подхваща нужните дейности за решение на здравната, икономическата рецесия и бежанската. Снощи са върнати единствено в региона на Малко Търново над 100 индивида назад.

По толкоз всяка нощ се пробват да преминат. Аз и в този момент се гордея с оградата на границата. Когато не се ремонтира, има сектори, където се чупят. 6 месеца тези некадърници стопираха да я поддържат и ето какъв е резултатът. Тя беше предадена в съвършен тип и съвършено положение при предаване на властта. Има порои и дерета, където няма по какъв начин да не бъде отнесена и това би трябвало да се ремонтира. Докато бях вицепремиер осигурих и средствата за поправяне на оградата.

Пари има, само че има некадърници, които не си правят работата. Не би трябвало да сме спокойни, тъй като армията е там по нужда, с цел да подкрепи „ Гранична полиция “. Тук е и мястото на президента, който не трябва да бъде затворен в президентството и да гледа като Господ от горната страна. Той трябваше да направи няколко телефонни диалози и даже срещи и с Ердоган, с цел да контракти едни по-ефективни дейности на турската гранична полиция. Тези процеси преди време бяха следени и контролирани. Президентът би трябвало да се намесва в такива случаи.

Президентът трябваше да се намеси и в рецесията поради Пакета „ Мобилност “. 5 години бяхме на практика без президент. Той се появи, когато започнаха вълненията и реши, че може да бъде избран отново, употребявайки силата на уличните митинги “, съобщи той.

Той съобщи, че изрично не желае повече пълномощия на президента. „ България би трябвало да бъде демократична парламентарна република. Стига сме си правили опити. Президентът е фактор, единствено когато той е персона. То се желае житейски опит, да си се борил, да имаш зад себе си биография. Аз съм бил в бизнеса, зад себе си имам сполучливи компании. Бил съм в политиката, имам зад себе си нараснали минимални пенсии, ограда.

Имам изгонен един от най-опасните фигури на прехода – Васил Божков, с неговите облъчвания на лотариите. Имам зад себе си спиране на шумовия гнет на нощните заведения със закон. Когато човек не сложи своето его над своите цели, той реализира нещата. Аз реализирам неща. Искам да видя другите какво са постигнали “, съобщи Симеонов.

„ С заплахата от въздействието на Турция съм се борил още от преди да влезем в политиката. Тази опасност съществува и тази заплаха се ускори с смяната на Изборния кодекс, когато се даде опция за откриване на безграничен брой секции. Ако реши, ние можем да имам над 400 000 гласа в интерес на онази турска партия от Турция. Винаги ме тормози тази опасност. Аз се боря с това “, добави Валери Симеонов.

„ България не е фронтова страна, дай боже в никакъв случай да не е. Имаме хибридна офанзива. Истината е, че България би трябвало да има своето изрично несъмнено място в Северноатлантическия пакт, тъй като видяхме на какво е способна Русия с имперските ѝ упоритости. Ние би трябвало да сме заели своето твърдо място в този свят “, сподели още той.

По тематиката за Северна Македония, Симеонов уточни, че България би трябвало да отстоява своя народен интерес и да отстоява на натиска. „ България би трябвало преди всичко да пази своите ползи и ползите на своя народ. Това е нашето кредо. Това, което беше намекнато от Радев, беше измяна на националните ползи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР