Всички партии, които бяха години наред във властта - последните

...
Всички партии, които бяха години наред във властта - последните
Коментари Харесай

Кристина Петкова: Демократична България може да е трета сила след изборите

" Всички партии, които бяха години наред във властта - последните 30 години, на всеки последващи парламентарни избори пишат стратегия, съвсем идентична с миналата им. Предлагат решения, влизат в Народното събрание и какво се случва с тези решения, които са разписали - едно огромно нищо! ".

Това съобщи претендентът за народен представител от " Демократична България " Кристина Петкова пред " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR

Тя посочи, че част от лицата в новите партии са част и от статуквото.

" Отговорното политическо държание изисква след тези парламентарни избори да се сформира държавно управление. Не можем да си позволим да отидем на трети парламентарни избори в границите на една година. Това ще докара до парламентарна рецесия ", безапелационна е Петкова.

Думите на Тошко Йорданов от " ИТН " за това, че може да има и трети и четвърти избори, претендентът за народен представител от Демократична България дефинира като притеснителни.

" Това държание го назовавам политическа незрялост. Прекалената самонадеяност в политиката не оказва помощ на никого, най-много на хората ", означи Петкова и добави, че българското общество няма потребност от повече месии.

Според Петкова резултатът от изборите може да бъде доста по-различен.

" Резултатът може да бъде доста по-различен, има прекомерно огромна възможност " Демократична България " да излезе трета политическа мощ - ние да победим Българска социалистическа партия. Не се знае по какъв начин ще се развие вотът на българите ", посочи тя.

Кандидатът за народен представител на Демократична България е на мнение, че войната сред институциите би трябвало да завърши.

" Демократична България има детайлна стратегия за ръководство и промени. Тръгваме от правосъдната промяна. Крайно време е войната сред институциите да завърши. Това беше съзнателно насадено в последните 10 години ", сподели още тя и уточни, че има остра потребност от промяна в правосъдната власт.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР