Всички обичаме яйцата. Те са богати на витамини, антиоксиданти и

...
Всички обичаме яйцата. Те са богати на витамини, антиоксиданти и
Коментари Харесай

Полезни храни, които правят вкусен тандем с яйца

Всички обичаме яйцата. Те са богати на витамини, антиоксиданти и здравословни мазнини. Яйцата сами по себе си са мощна суперхрана, само че комбинирайки ги с тези 8 потребни храни, ще свалите непотребните килограми за нула време.

Вижте кои са те и ги прибавете към обичания си източник на протеин за още по-добър усет.

Яйца + Авокадо

Комбинирайте яйцата със здравословна лой като авокадото. Доказано е, че мононенаситените мазнини в плодовете понижават мазнините в региона на корема. Нещо повече, този тип мазнини имат способността да ускоряват метаболизма и да дават повече сила.

Яйца + Пълнозърнест самун

Ако обичате пълнозърнест самун, нарежете си една филийка и си направете здравословен тост с яйце. Пълнозърнестият самун, в действителност ще ви обезпечи повече протеин и фибри. Освен това ще останете сити за по-дълго време.

Яйца + Лют червен пипер

 Яйца и чили

Лютият червен пипер изгаря непотребните мазнини. Съединението капсаицин ускорява способността на организма да трансформира храната в сила, което значи повече загуба на мазнини. Не ви би трябвало доста червен пипер, просто прибавете една щипка, с цел да подправите яйцата си.

Яйца + Кокосово масло

Следващия път, когато си приготвяте бъркани яйца, пропуснете маслото и вместо това намажете тигана с кокосово масло. Прибавете кокосово масло към закуската си и ще видите по какъв начин талията ви ще стартира да се вталява. И това е единствено едно от многочислените преимущества на кокосовото масло.

Яйца + Черен фасул

 Яйца и фасул

Добавете черен фасул към закуската си, с цел да извлечете оптимално изгодите от него. Черният фасул е с високо наличие на протеин и разтворими фибри, което значи, че ще се почувствате заситени и бързо ще видите резултатите на кантара.

Яйца + Пуешка кайма

Ако обичате да комбинирате яйцата си с бекон или наденица, пробвайте да ги замените с малко пуешка кайма. Пуешката кайма е превъзходен източник на омега-3 мастни киселини, за които е потвърдено, че усъвършенстват мозъчната функционалност и предотвратяват растежа на мастните кафези.

Яйца + Чушки

 Яйца и чушки

Без значение от цвета, прибавянето на чушки към яйцата е превъзходен трик за ускорение на отслабването. Чушките имат високо наличие на витамин С - два пъти повече спрямо портокала. Консумацията на чушки може да помогне за изгарянето на мазнините и превръщането на въглехидратите в гориво, което ще обезпечи доста сила на тялото.

Яйца + Спанак

Благодарение на високо наличие на желязо, спанакът подкрепя мускулния напредък и покачва силата. Съединенията тилакоиди, съдържащи се зелените листни мембрани, имат свойството да потискат апетита, което значи, че ще бъдете сити през целия ден.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР