Всички обичаме през лятото да се разхождаме край водните басейни

...
Всички обичаме през лятото да се разхождаме край водните басейни
Коментари Харесай

Тези 4 зодии трябва да внимават с водата това лято

Всички обичаме през лятото да се разхождаме край водните басейни или да плуваме в тях, без значение дали става дума за море, река, езеро или басейн. Но когато се озовем на сходни места, най-важното е да бъдем внимателни.

Според астролога и енергетик Ксения Стамикова, четири зодии би трябвало да бъдат изключително бдителни, когато се окажат наоколо до водата това лято. Предупреждението на специалиста се отнася най-много до тези представители на въпросните зодии, които са родени на избрани дати. 



И по този начин, кой би трябвало да внимава това лято, когато се разхожда или плува във водоеми. Информацията е от голяма важност за всяка година на раждане, в този случай денят и месецът са фундаментално взначими за нас:

Риби, родени на 17, 18, 19 и 20 март;

Близнаци, които са родени на 18, 19 и 20 юни;

Стрелци, родени на 19, 20 и 21 декември;

Девите, родени на 21 и 22 септември.

Важно е в никакъв случай да не се паникьосовте, прибавя Стамикова. Предупреденият е авансово въоръжен. Повече внимание, централизация, по-малко заплеснатост - и всичко ще бъде наред, прибавя тя.

Като отплата и обезвреждане на рисковете астрологът предлага на хората, родени на тези дати, да насочат силата си към някакъв тип креативна работа, да четат книги, да рисуват, да танцуват, да пеят, да свирят на музикален инструмент.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР