Всички хора искаме да живеем по-дълго! За да не се

...
Всички хора искаме да живеем по-дълго! За да не се
Коментари Харесай

Чудодейна тинктура за стимулиране на мозъчната дейност

Всички хора желаеме да живеем по-дълго! За да не се сблъсквате с доста и разнообразни болести, предлагаме ви чудодейна смес, направена на основата на чесъна.

Тя чудесно оказва помощ при атеросклероза, понижена мозъчна интензивност, възрастова загуба на слуха, хронична отмалялост и влошена работа на червата.

След привършване на цялостен курс на лекуване с тинктурата доста хора означават внезапно повишение на успеваемостта и умствената интензивност, загуба на тегло и усъвършенстване на цялостното богатство. Някои настояват, че даже отшумява дългогодишната им меланхолия и това е обвързвано с пречистването на кръвоносните съдове и усилването на мозъчната интензивност.

За приготвянето на еликсира ще са ви нужни 350 г доста ситно нарязан чесън (не надробен, счукан или през ренде), 500 мл мощен алкохол (ракия).

Смесете чесъна с алкохола в стъклен съд с похлупак и го поставете на мрачно (без светлинни източници) място в продължение на 10 дни. След приключване на избрания интервал от време, прецедете чесъна от сместа през решето и оставете алкохола още веднъж на мрачно място за няколко дни.

Прием на тинктурата по следната скица:

- Ден първи - 1 капка от тинктурата заран, 2 капки по обяд и 3 капки вечерта;

- Ден втори - сутринта започнете с 3 капки, на обяд 4 капки а вечерта 5 капки;

- Ден трети - сутринта изпийте 5 капки, на обяд 6 капки, а вечерта 7 капки;

- Ден четвърти - започнете сутринта със 7 капки, 8 капки на обяд и 9 капки на вечеря;

 Чудодейна смес за стимулиране на мозъчната активност

- Ден пети - започнете с 10 капки заран, 11 капки на обяд и 12 капки вечерта;

- Ден шести от лекуването включва банкет на 15 капки заран, 14 на обяд и 13 вечер. От този миг нататък, всеки идващ банкет се понижава с 1 капка, до момента в който на десетия ден от лекуването се получи 1 капка;

- Ден единадесети - започнете всекидневен банкет по 25 капки от тинктурата, разтворени в 1 с.л. прясно мляко три пъти дневно – заран, обяд и вечер (но тъкмо преброени 25 капки). Това продължава до момента в който тинктурата изцяло свърши. Препоръчително е наново лекуване след 5 години. Тинктурата не се предлага на хора с висока киселинност на стомашния сок, гастрит и стомашни язви.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР